Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:35
missa0
Abone

Cin musallatı tedavisini yarıda bırakmanın zararı

Cin musallatı tedavisini yarıda bırakmanın zararı

Kayıtsız Üye
Ben bu şikayetten ötürü bir kadın teyzeye gittim kendisi bana anne baba ismi sordu başladı konuşmaya bekarsın okuyorsun korkuyorsun dürüstsün öylesin böylesin diye. Her neyse teyze bana kağıtlar verdi ne olduğu belli olmayan Kalp ritmi gibi şeyler vardı böyle yüksek alçak yüksek alçak sekilde cizgilerden ibaret cinlerimi kovmak için yapıyor bilmiyorum . Bana dediki 1ini yak saçına sür.

Okudunuz mu?  Pamuk Pecete Kullanmak

Yaptım birini şampuana koy yaptım 1ini yak kalbine sür yaptım birinide yemeğe yak koy onuda yaptım 1 tanede suya koy dedi iç 11 gün dedi . Bunları yaptım 11 gün sonra gel dedi bende bu kagıtlardan süphelendim bir hocaya sordum bunların ne oldugu belli değil alma güvenmiyorum dedi ben birisini yemeğe birisini saçıma birisini kalbime sürdüm ve işler daha kötü oldu bir yerde gördümki rukyeci adam diyorki böylelikle vücudunuza cin alırsınız bunlar sağlıklı değil yazıyor. Sürekli vesvese kuruntu bunalım daralma dalgınlık özellikle dalgınlık kafam çok dalgın rüyalanmalar rüyalarıma cinsellik erotik şeyler geliyor kadınlar geliyor çıplak veya normal evde tek kalmaya korkmalar hepsi dahada arttı Kuran okunurken kasılmalar oluyor bende .

Okudunuz mu?  Anne babaya saygı ile ilgili hadis

Birisi kafir münafık derse irkiliyorum beynim kitlenmiş gibi oluyor çoğu zaman . Bana ne Kuran okudu ne bişey yaptı kendi yöntemleriyle galiba bişeyler denedi ben ne yapıcam simdi ? 2 aydırda böyleyim . Gecen Camiide müezzindim Haşr okurken gülme tuttu zar zor tekleye tekleye bitirdim ayrıca kasılıyor vücüdum okurkende okunurkende o kadına gittim daha beter oldum ilkte fayda verdi ama sonrası felaket oldu bana Kuran okumaması şüphelendirmişti zaten bu işten anlayanlardan yardım bekliyorum.

Okudunuz mu?  Sübhaneke hangi surede

Hep şirk küfür vesvese dindenmi çıktım kafirmiyim sorularıyla kavruluyorum hergün beynim yandı artık kalbim yanıyor boğazlarım şiş değil şişmiş gibi oluyor doktora gittim çok kilo kaybettim yemek yiyorum kilo almıyorum neden dedim hiçbişeyin yok senin sonuçlar tertemiz dedi diyetisyenlere boşuna para harcama gönderdi ilac bile vermedi (özel klinikte yaptırdık herşey detaylı bakıldı çok şükür ) 230 lira para verdim o derece bir test yaptık tertemiz çıktı herşey 1 tane bile kusur yok

Okudunuz mu?  Son nefeste Azrâil görünür mü, görünürse nasıl görünür?

Yorum: Cin musallatı tedavisini yarıda bırakmanın zararı

arifselim
Bu tür insanlara kesinlikle gidilmemesi ve bu tür işlerden uzak durulması gerekir. Vesveselerden, kuruntulardan ve daralmalardan kurtulacağımız yol bellidir. Dua, namaz ve kuran ile Allah’tan yardım istemek gerekir. Ayrıca uzman bir doktora görünmelisin. Vesveselerden dolayı insana bir günah yazılmaz. Bunları asla önemseme ve düşünme bile. Allah’ın affettiği bir şeyden dolayı sen kendini sorumlu tutma ki şeytanın hilesi boşa çıksın.

Bu kategoride yer alan Kıl dönmesi sorunu yaşayanlar mutlaka okuması gereken bi konular başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cin musallatı tedavisini yarıda bırakmanın zararı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.