Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:06
missa01
Abone

Arkadaşımın benden özür dilemesini nasıl sağlarım

Arkadaşımın benden özür dilemesini nasıl sağlarım

Kayıtsız Üye
Arkadaşımdan ben küstüm ama pişman oldum benden bir özür dilese barışcam ama yapmıyor ne yapmam gerek


Yorum: Arkadaşımın benden özür dilemesini nasıl sağlarım

Omer Faruk
önce niye küstüğünü gözden geçir… belli ki onun da seninle konuşmamakta haklı yönleri var. Eğer haklıysan buna rağmen senden özür dilemediyse kendine daha kaliteli bir arkadaş bul, sana o arkadaştan fayda gelmez. Eğer haksız bir şekilde küstüysen O’ndan özür dileme erdemini göster.

Okudunuz mu?  Şiddetli Rüzgar Esince Okunacak Dua

arkadaşimim venden ozur dilemesini nasıl sağlarım

Bu kategoride yer alan Annesi zengin olan yetim bir çocuğa zekat verilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Arkadaşımın benden özür dilemesini nasıl sağlarım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.