Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:07
missa02
Abone

Psikolojik rahatsız kafir cennete girer mi ?

Psikolojik rahatsız kafir cennete girer mi ?

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm. Hocam psikolojik rahatsız olarak doğan kafir çocuğu ölene kadar psikolojik rahatsız kalırsa cennete mi girer ergenlik çağını geçse bile veya yaşlansa bile ? Yani akli dengesi hiç yerinde olmamışsa ömrü boyunca.

Okudunuz mu?  Cebrail Meleğin Vahiy dışındaki görevi nedir

Yorum: Psikolojik rahatsız kafir cennete girer mi ?

solarenergy
Psikolojik rahatsızlığın ne demek olduğunu arastır bence.

Akli dengenin olmaması ile pisikolojik rahatsızlığın ne alakası var ki?

Herkesin pisikolojik sorunları olabilir. Doğal bişey.


Yorum: Psikolojik rahatsız kafir cennete girer mi ?

Kayıtsız Üye
Akli dengesi yerinde olmayan kişiden bahsediyorum. Fazla bir şey değişmez benim için. Şimdi cevaba gelirsek çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Hangi özelliklere sahip kişilere iyi huylu güzel ahlaklı denir ?

Yorum: Psikolojik rahatsız kafir cennete girer mi ?

Omer Faruk
Müslüman, akıllı (psikolojik sorun derken akıl yetisini kaybetmişse) ve akil baliğ olmuş her insan Kur’an’ın hükümleriyle mükelleftir. Kur’an’a ulaşamayan, davetin ulaşmadığı, islamı tanımayanlar ise asgari, evrensel ahlak kurallarıyla sorumludur.


ixa
Kafir ve ya müslüman bir ailede nerde doğarsa doğsun,akli dengesi yerinde değilse doğuştan ve ya akıl baliğ olmadan önce kısaca delirmişse (Psikolojik sorunlar kişiyi deli yapmaz,delilik aklın tamamen kullanılamamasıdır.) Hükümsüzdür,sorumlu değildir.Akıbetini Allah bilir.

Bu kategoride yer alan İnsanların tavırları beni üzüyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Psikolojik rahatsız kafir cennete girer mi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.