Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:06
sizden4
Abone

Utanmak ve ümitsizlik

Utanmak ve ümitsizlik

Ugurbocek
Her insan günahkardır ama ben kendimi çok fazla görüyorum. Gece uyuyamıyorum Rabbimden utanıyorum üzerimdeki kul haklarını helalik alırsam eşim bile boşar duyulur yani çikmazdayım . Namazlarımı kılıyorum Kuranımı okuyorum vesselam dönüş yaptım ama düşündükçe geçmişi cehennem beni mi bekliyor ne edeceğim ben diye bunalıma giriyorum. Tafsiyenize ihtiyacım var . Yardım edin.

Okudunuz mu?  Yüzümü silerken beyaz şeyler görüyorum

Yorum: Utanmak ve ümitsizlik

Uğur5
Tevbe edin istiğfar edin olumsuzluk şeytandandır beni öyle çok alt etti ümit kesme ümitvar ol


Yorum: Utanmak ve ümitsizlik

ixa
Zaten kul için en sağlıklı olan metod budur,günahlarımızı düşünüp pişman olmamız,bize istiğfarı hatırlatır..Her bireyin kendini en günahkar zannetmesi,eğer bunu faydasına kullanacaksa,güzel bir bakış açısıdır.Tarihteki her güzel ve takva sahibi mümin; günahlarını düşünerek,uykusuz kalmış,alev alev yanmıştır.Ben hep kendime şöyle derim ”namaz kılıyorsan eğer kurtulacaksın demektir.”

Okudunuz mu?  Babası olmayan iki peygamber kimdir?

Yorum: Utanmak ve ümitsizlik

Ugurbocek
Ümitleri kaldirmamak ayni anda da korkmak ikisini bir dengede tutmak burdan bunu anliyorum. Herkes doğru yolu bulur umarım.


NurIsik
Risale-I Nur’dan sana teselli vereyim: Koca bir deniz düşün. Bu denize bir damla damlatsan, denize ne katmış olursun? Cevap: Hicbirşey. Peki o denizden bir damla alsan, o denizden ne azaltmış olursun? Cevap: Hicbirşey. Işte senin hata ve günahlarında, tevbe etmek şartıyla, Allahın (c.c.) geniş Rahmet denizinde bir damla bile etmez.

Okudunuz mu?  Şapka takan kafirmidir

NurIsik
Bak bu videoda Müslümanda psikolojik hastaligin çok normal oldugunu gösteriyor:


anonim12345
ya kardes içimiz dışına dışımız içine girse kimse birbirinin yuzune bakmazdi emin ol kendini bu kadar yorma


Alettin ve
Her günahın bir bedeli var. Tövbe etmek ( günahın bedelini dünyada vicdanı ile ödemek) kesin bir dönüştür.

Okudunuz mu?  Küfür olan bir sözü, kalben onaylamak/mantıklı görmek küfür müdür?

Allah sizi kararınızda sabit kılsın.

Bu kategoride yer alan Genital bölge temizliği ile ilgili bir sorum olacak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Utanmak ve ümitsizlik Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.