Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:41
sizden07
Abone

Birine küfür ettim çok üzülüyorum

Birine küfür ettim çok üzülüyorum

Asd123321
Selâmün aleyküm arkadaşlar.
Ben 19 yasında bir öğrenciyim.Geçen gün bir anlık sınır ile şeytana uydum.Televizyonda bir kadın gördüm kadın.Negatif bir enerjisi vardı.Bende bir anlık sınır ile kadının suratına küfür ettim sonra şeytana uyduğumu anladım tevbe ettim Rabbime sonra birkaç defa daha bozdum tevbemi tekrar küfür ettim.Yine tevbe ettim ama utanıyorum artık Allah kabul eder mi bilmiyorum ve birkaç senedir de psikolojik olarak obsesif bozukluk rahatsızlığım var çok takıyorum bazı şeyleri iç sesimi susturamıyorum şeytana uyuyorum.Çok pişmanım ne yapmam gerek Allah beni nasıl affeder.Ve hiç de sevmediğim şeydir insanlarla dalga geçilmesi ben de aynı hataya düştüm ve çok pişmanım şuan günlerdir üzülüyorum ne yapmam lazım.
Allah razı olsun.Allah Müslümanları korusun.

Okudunuz mu?  Çok karışık düşünceler yaşıyorum lutfen yardım edın gunahımı nasıl yok ederım

Yorum: Birine küfür ettim çok üzülüyorum

vel Fecr
Allah teala tevvabtır tevbeleri kabul edendir. sonunda dönüş onadır bunu bilen kul ne kadar günahta işlese tek tevbe edilecek olanın Allah teala olduğunu bilmelidir.
Rabbimin affının sınırı yoktur. tevbeni etmeye devam et ancak tevbenin kabul edilip edilmediğini rabbim bilir.

Okudunuz mu?  Hz. Ebu Bekr (ra) halifeligi döneminde recm cezası uygulandı mı? Kaynak nedir?

Yahu bir yardımcı olun bana

Asd123321
Arkadaşar nedendir bilmem birşeyleri çok kafaya takan bir insanım.Psikolojik bir takım problemlerim var.Bir konu yüzünden yaklaşık 1 aydır düzgünce uyuyamıyorum bile hayatım soğudu.
Televizyonda gördüğüm bir kadına bilmemne suratlı diye küfür ettim.Sonra birkaç kez daha ettim sonra tövbe ettim Rabbime çok ağladım.Biraz araştırdım ve kul hakkına girdiğini öğrendim.Ben bu kadını sadece televizyonda gördüğüm için tanımıyorum zaten bir şekilde sosyal medyadan da iletişime geçemedim helallik almam mümkün değil.
1)Allah tövbemi kabul etmez mi?
2)Sanki suratımda bir gariplik hissediyorum bu kadının suratına küfür ettiğim için midir Allah kullarına böyle ceza verir mi?(Allah kullarını çarpar mı)
Arkadaşlar 1 hafta oldu 1 haftadır çok Ağlıyorum sanki Allah bana ceza veriyor.
Tövbe ettiğim halde Allah beni cezalandırıyor mu?
Bu günahtan nasıl temizlenip eski halime dönerim.Şimdiden Allah razı olsun.Allah şeytana uydurmasın

Okudunuz mu?  Evde yalnızdım ışıklar titremeye başladı. Kötü bir varlık beni takip mi ediyor?

küfür ettim

pacex
Selamın aleyküm abilerim ablalarım, az önce ufak bir isim vardı ve bu iş esnasında birine kızarak küfür ettim burada, ama sinirliydim ve kesinlikle bilmeden ettim. ettikten sonra pişman olarak tövbe ettim. sizce bozulmuş mudur ve ya ettiğim küfür sevap almamı engeller mi? eksik mi alırım lütfen yardımcı olun, ailemde bir kişiye sorduğumda tövbe et sorun olmaz dedi ne yapayım.

Okudunuz mu?  Prof. Dr. Vehbe Zuhayli islam ansiklopedisi pdf varmı

FıkıhYolu
Küfür etmek haramdır kardeşim Allah dilerse tevbenin kabul eder onun bileceği bir mesele ve tövbe etmekle de yetmez küfür ettiğin kişiyle helalleşmen lazım

Bu kategoride yer alan Vesvese ve Haşa Allaha küfür başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Birine küfür ettim çok üzülüyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.