Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:03
missa08
Abone

Birinin ölmesi için dua ediyorum duam kabul olur mu

Birinin ölmesi için dua ediyorum duam kabul olur mu

Kayıtsız Üye
Eşimin ölmesi için hergün dua ediyorm okadr çok negret ediyirum ki görmeye bile tahammül edemiyorum boşanmıyorumda anlatmicam şeyker var duam kabul olur mü


Yorum: Birinin ölmesi için dua ediyorum duam kabul olur mu

furkan
Yaptığınız dua değil bedduadır. Eşinize beddua etmeniz iyi bir şey değildir. Nasıl boşayamadığınızı anlamadım dini nikah ile evliyseniz boşamak için müftüye veya mahkemeye gidin. Beddua etmek yerine aranızdaki sorunları medeni bir şekilde konuşup çözüme kavuşturmanız en doğrusudur.

Okudunuz mu?  Ayağımda tırnak mantarı var doktor tırnak cilası verdi bunu sürdüğümde abdest geçerli midir?

Yorum: Birinin ölmesi için dua ediyorum duam kabul olur mu

Kayıtsız Üye
Yani kimsenin eceli gelmedikçe ölmez Allahın takdir-i herşey ama bence hidayetiniz için dua edin dua ile isteyin sevgi isteyin Allahtan. Mesela babam biz küçükken alkol alıyordu annemi falan dövüyordu annemde aynı senin gibi ölsün ölsün derdi sanırdım sabaha ölecekti o kadar dua ederdi ama sonraları ıslah olsun doğru yolu bulsun diye dua etmeye başladı şimdide Allah başımdam eksik etmesin diyor dua ede ede yıllarca babam düzeldi

Okudunuz mu?  Neden Allaha Şükrederiz

eşimin ölmesi için dua

Bu kategoride yer alan Kıssaların amacı nedir? Allah Kuranda kıssalara niçin bu kadar yer veriyor? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Birinin ölmesi için dua ediyorum duam kabul olur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.