Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:37
missa09
Abone

Yaptığım hiç bir duam kabul olmuyor

Yaptığım hiç bir duam kabul olmuyor

Sude_34
Yaptigim hicbir dua kabul olmuyor. Bir seyi istiyorum. Zamaninda olmuyor. Aradan baya zaman geciyor benimde ihtiyacim olmuyor o zaman cikip gelir isteklerim. Neden olabilir ki? Ne yapmalıyım ?


Cevap: Dualarim kabul olmuyor

haci
bakara suresi 216,ayeti okuyun.Allah cc bazen dualarıda erteler veya günahlarımıza keffaret sayar yeri ve zamanı gelince inşaAllah hayırlısıyla dualarımız kabul olur, bize düşen ise sabır sabır sabır. sakın olaki ümitsizliğe asla düşmemeliyiz.o zaten en büyük tehlikedir,dualarımızın kabul olması içinde içimize dışımıza dikkat etmeliyiz.yediklerimiz içtiklerimiz kulluğumuz vs vs sıralayabiliriz.

Okudunuz mu?  Evli kadın zina yaparsa kocasıyla evli kalabilirmi

şansızlık, hiç bir duam kabul olmuyor, Allaha küsmek

Bu kategoride yer alan Mezar taşına yazılacak tarih başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yaptığım hiç bir duam kabul olmuyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.