Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:38
missa
Abone

Aşırı heyecandan meni geldiğinde gusül gerekir mi

Aşırı heyecandan meni geldiğinde gusül gerekir mi

Kayıtsız Üye
Hocam ben geçenlerde sınava girdim.Sınavın sonunda bir soruyu yanlış yaptığımı fark ettim sonra sildim tekrar çözecekken saate baktım sınav bitmek üzere öğretmen kağıtları toplamaya başlayın dedi.O an aşırı heyecanlandım.Elim ayağıma dolandı ve birden meni çıktı.Mezi değil eminim.Sınavdan sonra lavaboya gittim meniymiş.Zaten çıkarken meni olduğu belliydi.Ben bu durumda cünup olurmuyum?Okul bitince hemen eve gidip gusül aldım.Lütfen cevaplayın?

Okudunuz mu?  Çok aşırı sinirliyim çevremdeki herkesi üzüyorum hep agresif oluyorum

Yorum: Aşırı heyecandan meni geldiğinde gusül gerekir mi

arifselim
Hanefilere göre tamamen şehvet olmadan çıkan meni gusül gerektirmez. Ama cinsel organda bir haz alacak bir hareketlilik varken boşalma olursa yinede gusül alınmalıdır. Bu yaşadığın nadiren olabilecek bir durumdur ve gusül almakla ihtiyaten doğru olanı yapmışsın.

Okudunuz mu?  Bir kimsenin evde tek başına yaşaması caiz midir?

Heyecanlandım

Bu kategoride yer alan İkindi namazını kerahat vaktine bırakmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aşırı heyecandan meni geldiğinde gusül gerekir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.