Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:15
missa07
Abone

Evliyken başkasıyla sevgili olmak

Evliyken başkasıyla sevgili olmak

Kayıtsız Üye
Hocam ben 1 yıla yakın bir birlikteliğim oldu imam nikahı kıydık sonra ayrıldık ama boşanmadık sonra bir kaç ay sonra ben inat uğruna başka biriyle sevgili oldum ama arada bir bağ veya bir şey yaşanmadı ayrılalı da 1 sene oldu eski eşimle nikahımm düşmüşmüdür veya tekrar bir araya gelebilirmiyiz?

Okudunuz mu?  Hz. Hazreti ne demektir ve kimler için kullanılmalır?

Yorum: Evliyken başkasıyla sevgili olmak

Kayıtsız Üye
Eşiniz sizi boşamadı ise boşanmadınız. Boşadı iseniz boşandınız. 3 talakla boşamış olması şart. Aksi durumda sevgilim oldu bilmem ne sizin nikâhınızı düşürmez.


Yorum: Evliyken başkasıyla sevgili olmak

armagann
Yaptığınız ne kadar doğru bir hareket biraz sorgulamanız lazım…

Bu kategoride yer alan Cinsel ilişki günahmıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evliyken başkasıyla sevgili olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.