Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:43
missa0
Abone

Muşta taşımak

Muşta taşımak

Kayıtsız Üye
1diyelim ki ben uzerimde muşta taşıyorum devletin hakkına girermiyim yani muşta taşımanın bir cezası var ve benim yaşadığım yer köy yeridir ben gidip mesela birisini muşta ile dövsem dövdüğüm insan gidip karakola şikayet etmezse polisin hiç haberi olmucak yani ben cezayı ödemicem eğer 100 liraysa 100 lirayı ben ödemicem yani devletin hakkına girermiyim
2.muştayı taşımak ceza peki diyelim ben husumetli oldugum birisini eve davet edip muştayla dövdum yani uzerimde taşımadım zaten evdeydi bu yandan devletin hakkına girermiyim(biliyorum bir insan diğerini durduk yere dövüyorsa onun hakkına girer ama soruyu anlatmak için böyle sordum)
3.durduk yere bir insanı dövmek gunah peki o bana sataşıyor ve kufur ediyorsa
şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  İki ay önce doğum yapmış hala sütü olan inekten kurban olur mu

Yorum: Muşta taşımak

arifselim
Devletin yasakladıkları bu tür kurallar toplumun maslahatı içindir. Buna uymak herkes için hem kendin için hayırlıdır. Bunu taşımak da uygun olmaz. Devletin yasaklamasından ki amaç da kullanılmamasıdır ve bunun önüne geçilmesidir. Her ne kadar evde bulundurmak yasak değilse de bulundurulmaması uygun olur. Eğer sana bir zarar veriyorsa kendini koruma hakkına sahipsin.

Bu kategoride yer alan Duanın kabul edileceğini nasıl anlarız? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Muşta taşımak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.