Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İlkokul Öğretmeni Olmak

Rüyada İlkokul Öğretmeni Olmak

blablabaa
SELAMIN ALEYKÜM
Rüyada 1.sınıf öğretmeniyim. Çok anlayışlı, olgun, şeker öğrencilerim var. Beni okula devlet yollamış ama özel okul hepsi zengin çocuğu. Sınıf ve okul lüks ve her yer renk renk çok güzel. Müfredata göre gitmeye çalışıyorum bayağı acemiliğim var ama telafi etmeye çalışıyorum. Çocuklara dersten çok hayata dair iyilik ve güzellikler anlatıyorum ve aşırı güler yüzlü,sabırlı bir öğretmen olmuşum. Velilerle çocukların durumu hakkında sohbet etmekten (sürekli gel git canımı okudular bildiğiniz öğretmendim), çocuklar ve velilerle beraber yaptığımız pikniğe dek gördüm. Sadece son anda biraz garip bir şey oldu söylemeye değer mi bilmem…Piknikten dönerken veli senin bu yumuşak yüzün aslında … gibi bir şey dedi. Yani çok naziksin, her denileni yutuyorsun, biraz yüzsüzsün anlamında dedi sanırım. Hem iğneliyor hem Övüyor. Bunu biraz hakaret ve aşağılanma olarak algıladım ve ben aslında dışarıda böyle bir insan değilim çok kibirliyim dedim.(çok kibirli değilim İNŞAALLAH ama asla o kadar her denileni yutan, karaktersiz ve o kadar iyi olmak istemem galiba)
Yorumlayacaklardan ALLAH razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada ikaz edilmek

Yorum: Rüyada İlkokul Öğretmeni Olmak

arifselim
Aleykum selam. Bu hayırlı bir rüyadır ve rüya sahibinin sıkıntı çekmeden süreceği bir hayata yorumlanır. Ayrıca önemli mevkilere gelmeye, başarılı olmaya, sevindirici haber almaya ve hayal ettiğin gibi şeylere kavuşmaya tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada incir yemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İlkokul Öğretmeni Olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.