Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:42
Sohbet
Yönetici

İlkokul Mezunu Ama Vestelin Patronu

İlkokul Mezunu Ama Vestelin Patronu

elif07
Ben ilkokul mezunuyum

800 milyon dolara Karayolları arsasını alan Vestel’in patronu işadamı Ahmet Nazif Zorlu: "Girişimcilik çok çalışmaktan geçer. ‘Gizle’ diyorlar ama ben ilkokul mezunuyum."

‘Söyleme diyorlar ama ben ilkokul mezunuyum’

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, girişimciliğin bir ruh hali olduğunu ve çok çalışmaktan geçtiğini savunarak, "Ben ilkokul mezunuyum. Arkadaşlarım beni bunu söylememe konusunda uyarıyorlar. Neden söylemeyeyim? Ben buraya geldiysem çalışarak geldim. Evet ilkokul mezunuyum, ama kendimi yetiştirmekte bunu engel olarak görmedim" dedi. Zorlu, Trakya Üniversitesi’nde katıldığı "Girişimcilik ve Gelişim" konulu konferansta, şunları söyledi: "Çalıştığınız yere sahip çıkın. Kolalı manşetli gömleklerle masa başı iş düşlemeyin, kolları sıvayın gerekirse yatağı yorganı serin çalışın. Uyumadan 48 saat çalıştığımı biliyorum. İki dönüm bostan, yan gel Osman düşüncesiyle hareket eden başarılı olamaz."

Okudunuz mu?  Aşkın dereceleri

Cevap: Ilkokul Mezunu Ama Vestelin Patronu

YaBaNCı
vay be gerçekten çok iLginç:S


Yanıt: Ilkokul Mezunu Ama Vestelin Patronu

Mehmet
Bütün ihalelere girmesini isterdim zira,satılan herşey yine bir türk te kalması daha iyidir.Bu yüzden iş adamları klasmanında benim favorimdir kendisi.Her zaman destekçisiyimdir.Okul okumak bir yerde bürokratik hele hele ülkemizde engelleri daha iyi kavrayabilmek içindir.İş konusunda beynin önemi olduğu kadar beden gücünün önemi küçümsenemez.Yine de her ikisinin de olması daha iyidir.Bende zaten Ahmet Nazif Zorluda bu yetenekleri görüyorum.En önemliside dürüst olması bence ilkokul okumuşluğunu gizlemeye gerek duymadığı için hem dürüst hemde onurlu bir kişi.Allah(c.c) yolunu açık etsin ki.Çevresindekilerde,ekmek diliminden nasiplenebilsin.

Okudunuz mu?  İlahi Aşk Üzerine Sözler...

Soru: Ilkokul Mezunu Ama Vestelin Patronu

irem naz
aman çocuklar duymasın başlarlar artık bak vestelin sahibi okumuşmu diye Allah razı olsun emeğine sağlık


kimene
haram yersem bende patron olurdum hurda buzdolabını malınız bozuk çıktımı sahip çıkmazsınız sonrada biz bunları yapıyoruz diye övünürsünüz yazıklar olsun birilerinin omuzlarına basarak tırmandıkları yol işte ama dilerim rabbimden aldığınız hakımdan 2 kat ömrünüzle ödeyin çocuklarınızın kefen parasıolsun Vestel beş para etmez şimdiki aklım ılsaydı acaba alırmıydım

Okudunuz mu?  Çalışma hayatının ve umumiyetle muvaffak olmanın kanunları

Kayıtsız Üye
Bakın bende ilk Vestel telefonu aldım arıza verdi verdim servisine yok efendim hattiniz arizalı hat aldım yine çalışmadı gönderdim bu sefer yaptılar özür dilediler.simdide televizyon aldım ekranda kararmalar oluyor geldi baktılar televizyonun kriterleri böyle imiş defalarca aradım aynı şey bunları Allah’a havale ediyorum.

Okudunuz mu?  Ahir Zamanda Hadisler Tek Tek Gerçeklşiyor Buyrun Bakın Bazılarına

Vestelin sahibi kim, vestelin sahibi, vestelin sahibi kimdir

Bu kategoride yer alan Cennet ve Cehennemin ebediliği - Cennet ve cehennem sonsuzdur başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İlkokul Mezunu Ama Vestelin Patronu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.