Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:34
sizden1
Abone

İhram girmek

İhram girmek

loving
Selamın aleyküm dostlar;

Kısmetse mart ayında umreye gitmeyi istiyorum fakat gençlik gönemlerinde hata ile sağ kolumda dövme var bundanda utanıyor çekiniyorum İhram girerken sağ kol açıkta kalması şart mıdır ? sol kol açıkta kalsa bir sorun olur mu? size danışmak istedim hor görmez cevaplarsanız çok mutlu olurum.

Okudunuz mu?  Benim pisikolojim bozuldu bana net cevap veren yok ben ne yapacağım

Peygamber efendimiz Hz.Muhammed s.a.s ‘iin bir duası var saçını traş edenlere saçlarımı kaç numara yaptırmam doğru ? Sıfıra vurmalımıyım usturaya yani ? ve sakal uzatmaya başladım gidene kadar inşAllah yanllış bir şey yapmam sizlere danışmak istedim.

İhram girmek

Veya kollar kapalı olabilir mi hangi ürünü tercih etmeliyim öyle olursa ?

Okudunuz mu?  Arkadaşımla arkadaşlığı bitirdim helallik alarak caiz mi?

Allah razı olsun şimdiden güzel cevaplarınız için.

https://urun.n11.com/aksesuar/erkek-hac-umre-ihtiyac-seti-1159-P230147633?renk=Beyaz&beden=XXL&gclid=Cj0KCQiA7bri BRD7ARIsABhX8aD99-Ew6kkOb0WT8JY9s7NJqFtQz9GHpVPS3mLCcAGYlut2nZTk4NMa AjEUEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Bu set işimi görür mü ziyaret için ?


Yorum: İhram girmek

bbgbbg
Hocam dövmenizde utandığınız noktayı söylerseniz daha iyi yardımcı oluruz.

Saç konusunda ise umrede 3-4 kere umre yapılıyor.Her seferinde biraz biraz kısaltada bilirsiniz.Veya direk her seferinde usturaya vurabilirsiniz.Caiz olan miktar kadar kestikten sonra sıkıntı yok. Ama efdal olan tamamen kesmek olduğu gelen rivayetlerde mevcut.

Okudunuz mu?  Celp ilmi ne demektir? Bunun ilmi nasıl elde edilir?

Yorum: İhram girmek

loving
@bbgbbg hocam Allah razı olsun değerli yorumunuzdan sebep. Yok komple kolum kaplı ve ben bu durumdan çekiniyorum şeytanın bana orada veya nefsinmin bana vesvese verip hüşu ibadetimden alacağım lezzeti bozsun istemiyorum insanların bakışları iyi niyetli bile olsa şeytan veya nefis bana solumdan fısıldadığında ben bu durumu kaldıramayabilirim bu da benim ziyaretimden alacağım feyzi bozabilir illa tek kol açık ihrama girmek mi oluyor yoksa üst bileklere kadar kapalı olsa olur mu ?

Okudunuz mu?  Sıranın üstünde ALLAH yazısı

İhram girmek

Bu kategoride yer alan Bedduadan sonra nasıl tövbe edilir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İhram girmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.