Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:42
missa0
Abone

Eşim çok gamsız ve rahat

Eşim çok gamsız ve rahat

N.Demre
5 ay önce annemi kaybettim.44 yaşındayım hep ben baktım.Evlenincede eşim fakir olduğu için annemin evine taşındık.Annem bize ben anneme baktım.Annemi kaybedince manevi çöküntünün yanisira maddi olarak da bitmis durumdayim.Esim bir şeyler yapmaya çalışan ama beceremeyen gamsız,rahat,bir tıp.Annemin maaş ı ve kiraları artık yok.Kucuk kızım var calisamiyorum Ancak el işleri yapıyorum üç beş kazanıyorum.5 ayda 8 kilo verdim.2 disimi kaybettim.Kurana ve namaza daha çok düştüm.Dini eğitim alıyorum.Ancak böyle rahatliyorum.Hersey rabbimden ama düşünmeden edemiyorum.Esimi bosamayi düşünüyorum.Yavrum çok üzülür.Zaten anneannenin acısını daha atlatamadi.Gururumdan kimseye bir şey bahsedemiyorum.Herkes durumum iyi zannetsin diye ağır çabalar harcıyorum.Ama çok bunaldım.Lutfen biri sesime cevap versin.Siz olsaydınız ne yapardınız.

Okudunuz mu?  Askeri ve polis eğitimlerinde cuma namazına gitmemek

Yorum: Eşim çok gamsız ve rahat

vel Fecr
öncelikle başınız sağolsun. bu gibi durumlarda aile büyüklerine danışın derim. boşamak kolay gibi olsada ilerisi için dahada zor durumlar gelebilir.
en basiti akraba ziyaretlerine bile dul bir şekilde gitmek insana ağır gelir hatta gitmezsin bile. o yüzden iyi hesap et derim. izzeti ararken zillete düşmekte var.

Bu kategoride yer alan Yemin ederek boşarım demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim çok gamsız ve rahat Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.