Anasayfa
15 Nisan 2023, 19:10
dinisorular
Yönetici

Sirkeyi tuvalete dökmek günah mı

Sirkeyi tuvalete dökmek günah mı

Günahkarlık
Selamun aleyküm arkadaşlar. Bayanlar sirke ile evin yerlerini siliyor daha temiz olsun diye. Yada tuz ile fırının içini siliyor. Sonra o suyu tuvalete döküyor sirkeli suyu. Bu günah mı.


Yorum: Sirkeyi tuvalete dökmek günah mı

hüküm ALLAHIN
Bu durum sizi rahatsı ediyor ve şüphede bırakıyorsa günahamı giriyorum diye imkan varsa toprağa dökün toprağa dökme imkanı yoksa mutfak lavabosuna dökün. şüpheli bir işmi yapıyorum zannı varsa içinizde alternatifleri uygulayın.

Okudunuz mu?  Ashabı neden sevmeliyiz?

Yorum: Sirkeyi tuvalete dökmek günah mı

Omer Faruk
Kardeşim hiçbir şekilde günah değildir ister toprağa dök, istersen lavaboya dök. İslami olarak hiçbir engel yoktur. İslam’da bir şeyin yasak görülmesi için ayet ve sahih hadise dayanması gerekir. Bu konuda ne bir hadis ne de ayet vardır. Ayrıca ayet ve hadiste olmayıp vücut bütünlüğüne zararlı olanlar da İslam’a göre caiz değildir.

Okudunuz mu?  Sevdiğim insanı çok kıskanıyorum

Sirke ile temizlik kişi ve çevre sağlığı açısından çok iyidir. Tam tersi kimyasal kullanımı kişi sağlığına ve çevreye zararlıdır. Müslümanlar bu tür kimyasalları kullanmaktan kaçınmalıdır. Bu tür kimyasalların tuvalete dökülmesi ve teneffüs edilmesi kişiler üzerinde kanserojen etkisi göstermektir.

Selametle kardeşim…

Okudunuz mu?  Bu durumda arkadaşım bana hakkını helal etmiş olur mu?

< Bayanlar sirke ile evin yerlerini siliyor daha temiz olsun diye. Yada tuz ile fırının içini siliyor. Sonra o suyu tuvalete döküyor sirkeli suyu. >


Yorum: Sirkeyi tuvalete dökmek günah mı

Kayıtsız Üye
asla dökmeyiniz.tuvalete banyoya sirke dökmeyin.Cinler sirkeden nefret ederler.bildiğiniz gibi kötü cinler pis yerlerde yaşarlar boş yere başınıza sıkıntı alırsınız.ama lavaboya dökebilirsiniz bir sorun teşkil etmez.

Okudunuz mu?  Bekar Ölmek Doğru mudur?

su aynı yere gidiyor ama önemli olan giden yol.maneviyat


sirkeyle tuvalet yikamak gunahmi, tuvalete.sirke dokulurmu, tuvalete sirke dökmek günah mıdır

Bu kategoride yer alan Temizlik takıntısı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sirkeyi tuvalete dökmek günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.