Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:25
missa04
Abone

Çocuğa konulan isim nasıl değiştirilir

Çocuğa konulan isim nasıl değiştirilir

Kayıtsız Üye
Merhaba ben çocuğuma iki isim koydum fakat birincisiyle ile ikinci yer değiştirmek istiyorum kuşağına ezan okudum nedeni ise ahirete ilk ismi el çağrılacak olmasından dolayı eşim değiştirmek istiyorum uygun mudur tekrar ezan okuyarak değiştirebilir miyim

Okudunuz mu?  Bir odaya giriş çıkış adabı

Yorum: Çocuğa konulan isim nasıl değiştirilir

arifselim
Merhaba. Her iki ismi uygunsa hiç değiştirmene gerek yoktur. Dilediğiniz ismi ile hitap edebilirsiniz. İlla değiştirmek isterseniz geçerli bir neden olsun ve özel bir şey yapmaya yada yeniden ezan okumaya gerek yoktur. Sadece ismi değiştirilir ve yeni isimle hitap edilir bu yeterlidir.

Bu kategoride yer alan Kumar oynamak ile ilgili hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çocuğa konulan isim nasıl değiştirilir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.