Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:54
sizden93
Abone

İnsanın içine cin girmesi nasıl anlaşılır

İnsanın içine cin girmesi nasıl anlaşılır

srknblr
Bir arkadaşımız içine cin girdiğini dile getiriyor.

bir kaç araştırma yaptığımda ayetlere tepki verme
yanlızken sanki birisi seni izliyormuş hissine kapılma vs.

bir çok araştırmam sonuncu bu tarz etkilerin onda olduğunu gördüm

Arkadaşa Nas felak okuduğumuzda aman Allah’ım uykumuz geliyor. Gözlerimiz yanıyor adeta

Soru şu bunu bunun içinden nasıl çıkarcaz 🙂

Okudunuz mu?  Hayızlı İken İstihare Duası Okumak

çeşitli rukye yapıyoruz 100 tl verin diyenlere inanmadık ayet okumanın parası olmaz. varmıdır bu konuda tecrübesi olan ?


Yorum: İnsanın içine cin girmesi nasıl anlaşılır

Omer Faruk
Güzel Kardeşim,

İnsanın içine cin filan girmez. Zannediyorum hristiyanların yaptığı filmlerden etkilenmişsiniz. Rukye de zayıf hadislere dayanan bir uygulamadır. Allah’ın Rasulü Peygamber olarak geldiğinde Mekkeli Müşrikler Cinlerden korkuyor, zaman zaman bu korkularından dolayı garip şeyler yapıyorlardı. Nitekim Rasulullah’a da CİNLENMİŞ anlamında MECNUN demeyi tercih ettiler. Çünkü yıllardır tanıdıkları Muhammed değişik şeyler söylemeye başlamıştı. Yalancı, güvenilmez diyemedikleri için önceki hurafe inançlarına dayanarak içine CİN girmiş anlamında CİNLENMİŞ demeye başladılar.

Okudunuz mu?  Güsul almadan önce diş eti kanaması

Allah bu saçma fikirleri çürütmek ve boş olduğunu göstermek için CİN suresini indirdi. Burada cinlerin gerçek varlıkları ve güçleri hakkında bilgiler verdi. Dolayısıyla size tavsiyem oturup güzelce CİN suresini okuyun ve öncelikle meseleyi doğru düzgün öğrenin. İkincisi, felak ve nas suresini okurken yaşadığınız haller tamamen psikolojik olup islami olarak hiçbir anlamı yoktur. Yaşadığınız tamamen psikoloji ilminin sahasına giriyor.

Okudunuz mu?  Açıköğretim ilahiyat okumak zor mu

Bunların kaynağı ise çocukluğunuzda yaşadığınız bir olay sonucu oluşan korkunuz olabilir. Olayı unutursunuz ama bilinçaltınız zaman zaman ilişkili şeylerle karşılaştığında aynı korkuyu tekrarlar.

Allah cinlerden güçlü ise sorununuz hemen çözülecek, haşa! cinler Allah’tan güçlü ise sorununuz çözülmeyecek…

Selametle kal kardeşim, Allah’tan emin olun, Allah’a emanet olun, üçkağıtçılara da para kaptırmayın…

Okudunuz mu?  Ümm-ül Kitab Levh-i Mahfuz Mudur Yoksa Farklı Mıdır ?

Yorum: İnsanın içine cin girmesi nasıl anlaşılır

ConCone
Kardeşim rukyeciler para ister 100TL – 200TL seansına göre değişiyor böyle bir uygulama var fakat kesin çözüm değil ve seans başı alıyorlar ta ki cin bedeni terk edene kadar. Oda artık 10 kere mi okur 20 kere mi okur bilinmez. Eğer öyle bir rahatsızlık varsa şayet musallatın çembere alınıp yaktırılması gerekir diğer türlü terketmesi hem takva gerektirir hemde kurana sünnete göre yaşamayı fakat herkes bunu beceremez.

Okudunuz mu?  Gusül Abdesti'nde iğne ucu kadar yer kalmazsa ne olur?

forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/349991-cin-musallati-buyu-anksiyete-panik-atak-psikoloji-iliskisi-ile-basimdan-gecenler.html

Şöyle bir yazım var dilerseniz inceleyin.

Ömer Faruk;
< Başınıza gelmeden tecrübe edinmeden bol keseden din dersi vermeyin lütfen bu rahatsızlığa cami hocası da kuranı hatim edenide, hafızda yakalanıyor bu bir imtihandır , cevap verdiğiniz diğer konuları inceledim hepsi büyü, sihir, çin musallatı üzerine bence ehli birinden yardım alın belli ki sizinde içinize şüphe düşmüş size de isabet riski yüksek baktırın derim. >


Yorum: İnsanın içine cin girmesi nasıl anlaşılır

Omer Faruk
< Kardeşim rukyeciler para ister 100TL – 200TL seansına göre değişiyor böyle bir uygulama var fakat kesin çözüm değil ve seans başı alıyorlar ta ki cin bedeni terk edene kadar. Oda artık 10 kere mi okur 20 kere mi okur bilinmez. Eğer öyle bir rahatsızlık varsa şayet musallatın çembere alınıp yaktırılması gerekir diğer türlü terketmesi hem takva gerektirir hemde kurana sünnete göre yaşamayı fakat herkes bunu beceremez. >
Kardeşim bütün bunlar hurafedir. İSlami hiç bir dayanağı yoktur. Allah bunu yapanları ıslah etsin. Bunların sihir işi ile uğraşan kabbala yahudi hahamlardan farkı yoktur. Allah onları helak etti bunları da bununla helak edecektir.

Okudunuz mu?  Gözüm dışarda

349991

Bu kategoride yer alan Sınavda cevabı sallamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnsanın içine cin girmesi nasıl anlaşılır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.