Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:26
sizden06
Abone

Gözüm dışarda

Gözüm dışarda

İsmailAbi
arkadaşlar gençbiri olaraktan bu illeti önleyemiyorum sosyal çevre öğrenci olduğundan kızlar giyinişlerine dikkat etmiyorlar ve tahrik edici şeyler giyiyorlar.bıktım usandım artık gözlerimimi oyayım anlamadım gitti.bakmasam bile gözümün önünden geçiyorlar.ben rahatsız oluyorum.ne yapmalıyım.


Cevap: gözüm dışarda

leventtanju
KENDINI ENGELLEYEBILDIGIN KADAR ENGELLE…..bol dua et kurtulmaya calis.tabi zor çok zor ama istersen yapabilirsin….

Okudunuz mu?  Gusül alırken tırnak etlerinde çıkan yara gusle mani olur mu

Cevap: gözüm dışarda

ugurdogan
Kadınlara ilk bakış göz çarpmasıyladır; daha sonrasında bu bakış sürdürülmemelidir.
Bir yandan bakmayın diğer yandan da ibadetlerinizi sıklaştırın; böyle yaparsanız bir süre sonra anlamsız bile gelir size onların o hali. Oruç tutmasını tavsiye etmiş Peygamber Efendimiz(s.a.v) bekar ümmetine. Oruç tutamadığınız zamanlarda da az yemeye çalışmalısınız, tatlı türünden kaçınmalısınız.
Öte yandan bazen fikren değil de duygusal olark masum zannettiğimiz bir yüze bakma da insanı aşk belasından da korur böyle avantajı var. Genç arkadaşlarınızda aşk acısından kıvrananları görünce dönüp halinize şükredersiniz.

Okudunuz mu?  Kabirde Yaşananlar, Mahşerde Hatırlanır mı?

Cevap: gözüm dışarda

Ebu Muhammed
Ben fare değilim hikayesini oku
Göz zinası ile ilgilidir.


İsmailAbi
önerilerinizin hepsini uyguluyorum fakat içgüdüsel olaraktan hakim olamıyorum kendime.hikeyeyi okuyayım.teşekkür ederim hepinize.


İnanc
İsmail Abi ..

O kızların yerinde senin bacın olsaydı ve o an senin yerinde’de başka bir erkek olsaydı ?

Okudunuz mu?  Çakralar Gerçek Mi ?

islamyolu
eeee ismail kardeş sınav işte sen yine okulda görüyorsun. gel bakalım Havaalanında benim gibi çalışta o zaman kafayı yersin 🙂 hergün yaklaşık 30 bin kişi sadece benim vardiyamda. sen o yolcuları görsen o zaman ben ne güzel yerdemişim dersin.

Ne yapalım Zor anlıyorum seni. Sınav işte elimizden gelenin fazlasını etmemiz lazım.

Okudunuz mu?  Sosyal Medyada Karşı Cins ile ilişkilerimiz

İsmailAbi
sanki ben isteyerek bakıyorumda yaratılışımda verilmiş bir şey islamyolu kardeşimin dediği gibi sınavdayız ben rahatsız oluyorum baktıktan sonra.sen geldin kendi bacınla kıyasla diyorsun ne alaka kardeşim?o çıplak dolaşıyor sen karşılaştırma yapıyosun.


karadamlalar
isteyerek bakma gibi bir durum yok, gerçi bunca fıskın bulunduğu mekanlarda bizim durmamız da ayrı bir hata ama günümüzde bu vatan islamdan çok uzaklaştı. temelden uzaklaşınca yan etkenler de uzaklaşacak elbette bu gayet doğal.

Okudunuz mu?  Ahireti düşünmekten bunalıma girdim

İnanc
yaratılışımda verilmiş bir şey

Yaratılışında verilmiş bir şey olması bakman için bir sebep mi ?


Saif Al-Din
Sokağa çıkınca asıl onlar beni taciz ediyor yau ..! 😀


İsmailAbi
bakıyorum demedim gözümün önüne geliyor ve doğal olarak uyarılıyorum anladınmı sayın kardeşim?

Okudunuz mu?  5 kere gusül aldım hala tedirginim

İsmailAbi
Ahaha o daha tehlikeli.


Kırlangıç.
Sonra tesettürü yargılarlar. Tesettür olmayınca bakın ne oluyor, erkeklerin doğalarında var ben erkek olsam dayanabilir miydim bilemiyorum. Kardeşim erkeğin tesettürü göz kapaklarıdır, bakma gitsin. O an kıyamet gününün dehşetini düşün, eğer bakmazsan kazanacaklarını düşün. Sen bunları düşünürken o görüntü kaybolup gider zaten.

Okudunuz mu?  İmam ebu muhammedin kabri nerdedir?

İsmailAbi
bulutlara bakarak yürümeye karar verdim deli damgası yemez isem bu iş tutar :)aklım ahiretteki mal varlığımda her an zaten.

Bu kategoride yer alan Namaz kılarken cemaatten biri sesli dua okuyunca kafam karışıyor ! başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gözüm dışarda Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.