Anasayfa
31 Ekim 2021, 21:58
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada başkasının sizi başı açık halde görmesi

Rüyada başkasının sizi başı açık halde görmesi

Kayıtsız Üye
Merhabalar arkadaşım bugün bana benim hakkımda gördüğü rüyasını anlattı yorumlarsanız çok mutlu olurum.
Rüyada erkek arkadaşım ile benim el ele tutuştuğum bir fotoğrafı internete koymuşuz ama ben normalde tesettürlü birisiyim arkadaşım rüyada başın açıktı dedi sonra bana mesaj atacağına gitmiş konuştuğum mı kişiye mesaj atmış açık fotoğrafını koymuşsun vs diye bayağı söylenmiş daha sonra konuştuğum kişi olduğunu farkedince kıvırmaya çalışmış arkadaşım konuştuğum kişide yaa öyle mi falan demiş rüya bu kadar.
Bu arada konuştuğum kişi ile daha 2 haftadır konuşuyoruz acaba bu benim için bir uyarı mi yorumlarsanız çok mutlu olurum

Okudunuz mu?  Rüyada Boşama görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada başkasının sizi başı açık halde görmesi

Tohat
merhaba. Rüyayı gören kimse için geçerli olan bir rüyadır. Rüya sahibinin ibadetlerine, inançlarına, değerlerine sıkı sıkıya bağlı olması gerektiğine, hataya, günaha meyl etmemeye özen göstermesine aksi takdirde pişmanlığına neden olacak davranışlarda bulunma ihtimaline işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada bir İnsanı cin suretinde görmenin yorumu nedir?

rüyada kapalı birini bir erkegin acik gormesi

Bu kategoride yer alan Rüyada beyaz elbiseli adam görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada başkasının sizi başı açık halde görmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.