Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:17
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede piknik yapmak

İstiharede piknik yapmak

meryemkalfa10
Sevdiğim Kişinin Bana Hayırlı mı Diye İstihareye Yattım Rüyam Hayırlı mı
istihare rüyamda sevdiğim kişiyle beraber onun ailesiyle yemyeşil ormanda piknik yapıyorduk.yüzümüzdeki gülümseme hiç eksik olmuyordu.ağaçlara ipten salıncak yaptık.piknik sepetlerini araban çıkardık.çimenlere örtü attık.yaptığımız yiyecekleri örtünün üstüne koyduk.herkes birbirine sevgi ile bakıyordu.piknikte yanımızda pusetin içinde bebek vardı.sevdiğim kişi ve abileri mangalı yakıyordu.yemekler yendi.horon oynadık.sevdiğim kişi kardeşleriyle futbol oynuyordu.bizde annesiyle ve iki eltimle konuşuyorduk.bir yandan çekirdek çitliyorduk. tam bir aile ortamı şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında yeşil ayakkabı görmek anlamı nedir?

Yorum: İstiharede piknik yapmak

Tohat
Rüyana göre sevdiğin kişinin hakkında hayırlı olduğunu gösterir. Tabi istiharede ferahlık hissetmen de önem taşımaktadır. Yine de emin olmak adına istihareyi yediye tamamlaman gerekmektedir.


Yorum: İstiharede piknik yapmak

meryemkalfa10
merhaba hocam ben size bir şey sormak istiyorum.hocam ben sevdiğim kişinin benim için hayırlı mı onunla evlenecek miyim onunla birlikte beraber geçireceğimiz günler olacak mı diye istihare ye yattım.istihareden zarar gelmez 9 defa yattım hocam fazla detaya girmeyeceğim. ilk rüyam onun ailesiyle orman da piknik yapıyorduk.ikinci rüyam demet Akalın’ın evine gidip kızı Hirayı seviyordum ve evlerinde Hira ile abdest alıp namaz kıldık.üçüncü rüyam ise kütüphane görevlisine 20 tl verip 3 tl bozuk para aldım.dördüncü rüyam sevdiğim kişi bana evlenme teklifi ediyordu.beşinci rüyam masmavi denizin ortasında yat ile geziyordum.altıncı rüyam sevdiğim kişinin namaz kıldığını gördüm.yedinci rüyam sevdiğimle evimizde ben hazır gülen yüz çizili bir kağıdı, 12 ana renk kuru boya kalemleri de yanımdaydı.sekizinci rüyam sevdiğim kişiyle fotoğraf çekiliyordum.dokuzuncu rüyam ve dün gördüğüm istihare rüyam gökyüzü bembeyaz ve lapa lapa kar yağıyor ben bu rüyaların anlamlarına bakım hepsi hayırlıymış bir de size sormak istedim hep onun için ağlıyordum daha ağlamıyorum şimdi artık kesin inanıyorum.sizin düşünceleriniz nedir inşa Allah geri dönersiniz teşekkür ederim hayırlı günler

Okudunuz mu?  İstiharede tanımadığın bir erkek görmek

Yorum: İstiharede piknik yapmak

Tohat
Merhaba. İstiharenin belli kuraları vardır. Sayısı, uyandıktan sonraki his ve niyet. Ciddi bir meseleye adım atmadan önce Allah’ın yol göstermesi için yatılır ve buna göre hareket edilir. Rüyalarında hayırlı olmayan bir durum yoktur. Fakat bir tek bununla hareket edilmez. İstihareden önce istişare gelir. Nitekim en belirleyici etken histir. İyi hislerle uyanmışsan ve istiharelerini bitirdikten sonra kalbin hangi yöne yöneldiğini anladıysan bunu uyacaksın. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında balık görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede piknik yapmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.