Anasayfa
11 Nisan 2023, 6:48
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede tanımadığın bir erkek görmek

İstiharede tanımadığın bir erkek görmek

Mavi peri
Selamun aleykum ben bir kaç yıldır memleketimden uzakta çalışıyorum.isten ayrıldım memlekete dönmem gündemde su ara ama bir tarafımda kalmaktan yana.bu konuda kafam hayli karışık bende ıstihare namazı kıldım.rüyamda fatih diye birini gördüm beyaz tenli kumral mavi gözlü biri.normalde böyle birini tanımam.acaba rüyam ne demek dönmeli mıyım memlekete onun habercisi mi

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil görmek

Yorum: İstiharede tanımadığın bir erkek görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan sana net bir işaret değildir. En doğrusu ise içine gelen his nedir? kalbin hangi yöne meyletti ona bakman sana daha doğru bir işaret olarak kabul edilir.


Yorum: İstiharede tanımadığın bir erkek görmek

Mavi peri
Hocam namazdan sonra kalbime bir şancı saplandı kısa sürdü ama psikolojik olabilir mi diye düşündüm rüya net değil bu gece sabah namazından sonra yine aynı niyetle yapsam mi

Okudunuz mu?  İstiharede erik ve turp görmek

Yorum: İstiharede tanımadığın bir erkek görmek

arifselim
Eğer içine olumsuz şeklinde bir his gelmişse bu şekilde kabul edebilirsin. İçin rahat etmemişse tekrar edebilirsin. Ayrıca daima öncelik danışmak olduğunu da unutmamalısın. Çünkü istihare sonuçta bir rüya yada bir histir ve bunlarla yanılmak mümkün olabilir.

Okudunuz mu?  İstiharede yumurta görmek

Sefeq
Bana talip çıkti . Onun için istihareye yatdım .Rüyada pudra renkde yol var , yasemen renkde şifon atkı uçuyor və koyu mavi rəngdə geyinmiş üzünü görmediyim erkek gördüm . Acaba nasıl yorumlanır ?


arifselim
Rüyan hayırlı ve güzel manadadır. Ancak istiharede rüya görmek önemli değildir. Sünnette de rüya görmek diye bir şey yoktur. Esas önemli olan senin kalbinin o şeye ısınması yada ondan soğumasıdır. İşte bu hissin sana işaret olarak kabul edilir. Eğer için rahat etmediyse 7 sefere kadar istihareye devam edebilirsin.

Okudunuz mu?  İstihare namazı gündüz kılınırmı?

Kayıtsız Üye
İyi günler hocam. Konuştuğum çocuk var ve kararsızım be bunun için istehareye yattım 7 gün boyunca ama hep karışık şeyler gördüm. İstehare rüyamda başka bir erkek gördüm kumral ortaboylu konuştuğum çocuk değil. Ne anlama gelmekte rüyam. Başka kişilerede yatırdım biri insan dışkısıyla oynadığını görmüş hep karışık gördüğünü söyledi diğeride saçımın açık olduğunu siyah ama çok güzel parlak bir siyahtı dedi 1+1 çok lüks bir daire görmüş ve arkadaşımda aynı şekilde kumral bir erkek görmüş ne anlama gelmektedir. Teşekkür ederim şimdiden

Okudunuz mu?  İstihare namazı hakkında bir soru

Tohat
Hayırlı günler. İstihareler olay üzerinden değerlendirilmez. Genelde hisler yanıltıcı olmaz. İlahi kudret, kalbe yerleştirdiği his ile rüyanızı değerlendirebilirsiniz.


rüyada istiharede beyaz tenli birini görmek, istiharede erkek görmek, istihare rüyasında erkek görmek

Bu kategoride yer alan İstiharede kalabalık görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede tanımadığın bir erkek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.