Anasayfa
14 Şubat 2023, 12:10
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede kalabalık görmek

İstiharede kalabalık görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum. Ben iki gündür biri için istihareye yatıyorum evlilikte hayırlımıdır diye ilk gün bisi gormedim ama o gun huzurluydum neşeliydim . rüyamda ise benim memlekette kapının önü kalabalıktı erkek vardı hep sanki kına yada düğün vardı onlarda da boyle bir nese mutluluk vardi sonra kuzenlerimle mi yada kardeslerimle küçük küçük tepeler var köyde ordan geziniyoruz sonra polis arabası var bu arada benim istihareye hayirlimi diye yattigim kisi polis. hava çok günesliydi sıcak bir hava vardi . rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim 🙂

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında ölümcül hastalık görmek

Yorum: İstiharede kalabalık görmek

Omer Faruk
Sevgili Kardeşim,

İslam’da temel kural "İSTİŞARE, İSTİHARE’DEN evladır" kuralıdır. Evleneceğin kimseyi mutlu olman için nasıl seçeceğini Allah’ın Rasulü zaten size tarif etmiş:

1- Dini için
2- güzelliği/yakışıklılığı için
3- asaleti (sosyete/bilinen köklü aile vs) için
4- zenginliği için

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında zombilerle savaştığını görmek

Siz önceliği DİNDAR olana verin demiş. Tabii dindar olunca çirkin olması, fakir olması asil olmaması gerekmiyor. Ancak olmazsa olmaz şart dindir. Tabii sizin de dindar olmanız gerekiyor bu arada.

Dindarlık da beş vakit namaz kılmak, oruç tutmak başı kapalı, sakallı adam/kadın demek değildir. Bunların yanında, çevresinde borcuna sadık mı?, işini dürüst yapıyor mu? sorumlu mu? diline sahip mi? beline sahip mi? dedikoducu mu? çevresiyle nasıl geçiniyor?

Okudunuz mu?  İstiharede deniz ve gökyüzü görmek

Bunları da sormanın yolu kolaydır, komşusuna, iş arkadaşına, modern çağlarda sosyal medya paylaşımlarına sorarsınız ve sonuca ulaşırsınız.

Sakın istişareyi tamamlamadan, istihare ile karar vermeyin HÜSRANA uğrarsınız. İSTİŞARE; Tedbir, İstihare; duadır. Eğer istihare ile yetinirseniz dua edip de gerekli tedbiri almayanlar gibi olursunuz.

Okudunuz mu?  İstihare namazına kaç gün yatılır?

Allah hayırlı kısmetler, iki cihanda saadeti getirecek evlilikler nasip etsin.

Selametle kardeşim….


istiharede kalabalık görmek, İstiharede kalabalık görmek, istiharede kalabaalk

Bu kategoride yer alan İstiharede cinsel ilişki görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede kalabalık görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.