Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:15
missa07
Abone

Sevap bağışlayınca bize bir şey kalır mı

Sevap bağışlayınca bize bir şey kalır mı

Kayıtsız Üye
Ölü yada diriye sevap bagışladıgımızda bizden eksilme olmaz diye okumuştum dinimiz islamda,
Ben kıldıgımız namazlar okudumuz kuran sadaka hasıl olan sevabı anne baba bütün müminlere hediye eyledim amel defterine yaz diye dua ettim,
Böyle yapmakla sakınca varmı sevaplar hepsi onlaramı gitmis oluyor, kayıp olurmu, oluyorsa bilmiyodum nolcak?

Okudunuz mu?  Allah'a karşı görev ve sorumluluklarımız nelerdir?

Yorum: Sevap bağışlayınca bize bir şey kalır mı

Kayıtsız Üye
İyi duanın hangi kısmı kabul olursa o kadar kazanırsın. Ailen için af diledin ailen kaç kişi ve bu af kaçı için kabul oldu. O kadar iyiliğe karşılık karın olur. İnanlar için dua ettin bunlar kaç kişi ve senin duan kaçı için kabul oldu. Kabul olan kısmı kadar kazanırsın. Hiç biri için kabul olmasa bile iyi diledin ise sadece iyi bulursun. Her kim Allah tan iyi dilediyse iyi bulur. Kötü dileyenler önce uyarılırlar. Sonra şiddetli uyarılırlar. İnat edilirse tercihleridir ve onlara dünya sınavı sözü verildiğinden tercihlerinde serbest bırakılırlar. Ve sonra kötü tercihlerinden dolayı hesap verirler. Allah onları hesaba çekeceğine söz vermiştir ve bu hesaptan bir kaçış da tövbe dışında mümkün değildir.

Bu kategoride yer alan Eşler arası yaş farkı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevap bağışlayınca bize bir şey kalır mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.