Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:31
dinisorular
Yönetici

Umreye giderken helallik istemek

Umreye giderken helallik istemek

Günahkarlık
Selamun aleyküm arkadaşlar. Umreye gitmeden önce bazı insanlardan helalik aldım. Ama bazı insanlardan alamadım. Bende telefon numarası olmayan ve görüşmediğim bazı insanlardan brde tatsızlık yaşadığım insanlardan. Sorum şu üzerimizde olan ve helallik alamadığımız bu insanlar için yemek yedirsek yada camiye kuran versek onlar adına olur mu. Lütfen cevap verir misiniz hocalarım çok merak ediyorum bu sorunun cevabını. Bu şekilde hakkımıza bir çözüm olur mu

Okudunuz mu?  Zinadan Günümüzdeki Etkenlere Rağmen Nasıl Uzak Duracağız?

Yorum: Umreye giderken helallik istemek

muvaffak
Kul hakkı bireyseldir. Hakkınız geçen ve helallik almanızı gerektirecek kişilerden helallik almayı deneyin. Her yol denenip ulaşılamazsa Allahı şahit tutup o insanlardan imkan olsa helallik isteneceğini dualarınızda belirtin.

Bu kategoride yer alan Tuvalet, idrar ve takıntı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Umreye giderken helallik istemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.