Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:44
kadin
Yönetici

Eşimle Boşanmak üzereyim

Eşimle Boşanmak üzereyim

Kayıtsız Üye
eşimle boşanmak üzereyim bir kızımız var…kocamın ailesi sürekli eşimi dolduruyorlar ve eşim sürekli bana tavırlı…ayrı yaşıyoruz annesinde kalıyor…zaten annesine gittiğimizde orada kalır sabah annesiyle oturur onunla muhabbet sohbet bana da çakal der durduk yere şok olurdum…ne yapıcam bilmiyorum…

Okudunuz mu?  Adetliyken ezbere sure okunurmu

Yorum: Eşimle Boşanmak üzereyim

Kayıtsız Üye
Allah yardımcın olur insAllah ve esinize de doğru yolu gosterir cunku arada ziyan olan hep cocuklar oluyor
Fanny99 yazdı


Yorum: Eşimle Boşanmak üzereyim

Kayıtsız Üye
eşiniz belki babasını kaybettikten sonra yapamadığı evlatlığın faturasını size kesiyordur. belki gayette iyi davranıyorsunuzdur ancak bazen gelinlere bakıyorum kaynana veya kayınpederin lafı geçince farkında olmuyorlar ama yüzleri kıpkırmızı oluyor, bütün vücudlarının rengi değişiyor. belki yaşlılık zamanları anne babamın yanında olayım diyordur engel olarak sizi görüyor, ne hanım gelir belki çocuğun okulu var diyordur. belki sadece anne babamı daha çok sorayım diyordur. kedi yavrusunu yemeden önce küle bularmış, şeytanın sizi veya eşinizi küle bulamasına izin vermeyin. ailesininde hataları olabilir ki ne olursa olsun doldurmamaları lazım ama en azından eşiniz anne babasının arasında engel olarak sizi görmesin. daha az hürmet hizmet edebilseniz bile sizi arada veya karşıda görmesin.
seyit gazi yazdı

Okudunuz mu?  Adetin bittiğini nasıl anlarsın

seyit gazi

Bu kategoride yer alan Eşim başka kadınlarla konuşuyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşimle Boşanmak üzereyim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.