Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:27
sizden2
Abone

Doğal Taşların Gerçekten Faydaları Varmı?

Doğal Taşların Gerçekten Faydaları Varmı?

alonsof1
Selamunaleykum hocalarım. Bileklik alırken denk geldim, şifalı Doğal taşlar varmış onları kullanarak erkek bilekliği yapmışlar işin fayda şifa kısmını ayırıyorum görünüş olarak hoş duruyor. Birde fayda kısmı var. Sahte olacağını zannetmiyorum çünkü ucuz değil ama yinede olabilir yani.
Birde güvenli bir yerden baktım.

Okudunuz mu?  Okuldaki kızlar bana sataşıyor

Şimdi asıl konu bu doğal taşların gerçekten faydası şifası var mı?

İşte şu taş; enerji verir yorgunluğu alır, işitme duyusunu arttırır. Şu taş; strese iyi gelir huzur verir. Şu taş şunlara vs… Böyle taşlara bağlı olarak uzuyor.

Şimdi inanmak istemiyorum çünkü o bir taş. Şifayı faydayı bir tek Allah verir diyorum. Ama sonra doğal taşa biraz inanasım geliyor olabilir belki diyorum belki Allah da o taşa öyle bir özellik verdi diyorum.
Yani bu doğal taşa aslında inanmıyorum ama olabilir de bu sefer o taşın fayda verdiğine inansam günah işlemiş olur muyum?

Okudunuz mu?  4 Mezhebin Hocalar Silsilesi.. kimlerdir

Yorum: Doğal Taşların Gerçekten Faydaları Varmı?

muvaffak
Şifayı verecek olanın Allah’tan başka herhangi bir kimse olamayacağı konusunda hemfikiriz. Şifa’ya alet olan, vesile kılınan şeyler vardır. Doktor sizin şifanız bir vesile, ilaç kullanmanız sizin şifanıza giden yolda bir araç olması gibi. Bu anlamda şifanın elinde olduğu, kendisinden başka şifa veremeyecek olandan başka bişeye inanma ihtiyacı duymamanız gerekir. Tabiattan gelen bitkilerin, taşların içinde olan minerallerde veya vitaminlerde fayda olduğu kanıtlanmış durumdur. Şifa verenin taş olmadığını unutmamak kaydıyla taşları kullanabilirsiniz, günah değildir.

Bu kategoride yer alan Öğrenmek amaçlı cinsel içerikli şeyler izlemek günah mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Doğal Taşların Gerçekten Faydaları Varmı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.