Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:18
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Sakal Traşı Olmuş Birini Görmek

Rüyada Sakal Traşı Olmuş Birini Görmek

BUKLE
Merhaba,hayırlı günler hocam…
rüyamda eski sevgilimi sakalsız gördüm(eski sevgilimle tekrar görüşüyoruz sevgili gibiyiz ama tam olarak adlandıramıyoruz şu an için ilişkiyi)) traş olmuş ama ben traş olduğunu görmedim.ayrıca kendisi esmer normalde rüyamda kumral-sarı tenli olarak gördüm.yüzü gözü açılmış pürüzsüz bir cildi vardı.neden daha önce hiç traş olmadın çok güzel olmuş yüzün gözün açılmış,sakallı halin sinirli,sert bir ifade veriyordu sana,bu halin çok güzel olmuş sempatik ve sevimli olmuşsun diyorum.aslında geçen eylül ayında da olacaktım ama karar veremedim diyor.çok tatlı bir gülümseme ve ifadesi vardı.bence bu halin süper olmuş en azından yazları kes artık diyorum.yorum için şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada kendisini üç harfli olarak görmek

Yorum: Rüyada Sakal Traşı Olmuş Birini Görmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüyanda sevdiğinin kişinin senin hoşuna gidecek bir davranışa tanıklık ediyor olman gerçek hayatında da senin hoşlanacağın söz ve davranışlarda bulunacağına, seni mutlu etmek için çabalayacağına, onun sendeki değerinin artacağına delalet eder. Bir başka yoruma göre ise bu birlikteliğin belirsiz oluşu ile ilgilidir. Allah hakkıyla bilendir tabi.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında yemek yapmak

rüyada sakal traşı yapmak

Bu kategoride yer alan Rüyada kazak görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Sakal Traşı Olmuş Birini Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.