Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:04
missa07
Abone

Uygulamalardan Görev Yaparak Para Kazanmak Doğru Mu?

Uygulamalardan Görev Yaparak Para Kazanmak Doğru Mu?

Kayıtsız Üye
Merhaba,
Bir uygulama var o uygulamada Instagram sayfasından ve YouTube kanalından kodlar dağıtılıyor bu kodları yazmamız için de reklam izlememiz gerekiyor.Reklam izledikten sonra yazabiliyoruz.Sorum şu reklamlar adsense ve kod girerek para kazanıyoruz işte ama kodu girmeden önce reklam izliyoruz sizce bu caiz midir?

Okudunuz mu?  Sigara nargile kokusu ve namaz

Yorum: Uygulamalardan Görev Yaparak Para Kazanmak Doğru Mu?

Kuldurdileyen
Sağlam iman, sağlam Allah a inanmak, yaradılmışa şunu öğretir, rızkı sadece Allah veriri ve O nun asla ortağı yoktur. Atlasa, takla atsa, çalsa, çalışsa, yatsa, kalksa, miras bulsa, hırsızlığa uğrasa da bunlar hep vesiledir ve rızık miktarını değiştirmediği gibi rızık artırdığı veya azalttığı düşünülen ortak sayılanların gerçeği sadece sınav olmalarıdır. Bazı tercihlerin azalttığı net bilinir, faiz gibi. Rızık ile korkutma yapıldığı da net bilinir. Allah ın ortağının olmadığı net bilinir. Rızkın tek kefili olduğu elbette net bilinir. Bizlerin net bilinmeyenleri rızık kazanma tercihlerine göre kulların iki cihanda hangi rezilliklere uğratılıcakları veya hangi müükafatlara ulaşacaklarıdır. Rızık sınavında paylaşım notu, vicdan notu, Allah yoluna infak etme genel alınan artılardandır. Yatmak, çalışmamak, tembellik, çalmak, hırsızlık, yalan, cimrilik, faize bulaşma genel eksilerdendir. Bakın hepsi gene sınavdandır rızkı değiştirmez. Kefili Allah tır müsterih olur. Seçtiğiniz yol rızkı değiştirmek için değil bir rezilliğe uğramayı, ayıplanmayı veya sevilmeyi sağlar genel olarak.

Bu kategoride yer alan Erkek arkadaşımla Ailemden habersiz imam nikahı kıymak istiyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uygulamalardan Görev Yaparak Para Kazanmak Doğru Mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.