Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:26
sizden2
Abone

Hünsai Müşkil Nedir Ne Değildir?

Hünsai Müşkil Nedir Ne Değildir?

sultan_147
selamün aleyküm. Ben bugün internette gezerken bir şey çıktı karşıma. Hünsai muşkil eş cinsellik ben yapmıyorum ama tahrik oluyorum hocam. Hem erkekten hem kadından. Ve bişey okudum bu durumda olan kişiler camide cemaatle namaz kılarken hem erkek hem kadın ortasında bir yerde kılınması gerekiyormuş. Ben de mi öyle acaba. Her insandan etkilenmiyorum ben ama. Bide evde namaz kılarken de mi öyle? Hocam çok utanarak yazdım bunları ama benim bu durumuma doktor cinsel kimlik bozukluğu dedi. Yani psikolojik.

Okudunuz mu?  Küveti Yarıya kadar Su doldurup, uzanmak, Gusül Sayılırmı ?

Yorum: Hünsai Müşkil Nedir Ne Değildir?

ACİLSERVİS
Her iki cinsel organın olduğunu mu söylüyorsun. Bunun anlamı budur. Ama sanırım sen sadece kendi cinsinden hoşlanmaktan bahsediyorsun iki ayrı cinsel organın olduğundan değil. Bu sadece sapık bir düşüncedir. Camide de iki yerin arası diye bir yerde yoktur. Ya kadındır ya da erkektir.

Bu kategoride yer alan Faiz günahı aldığı şeylere yansır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hünsai Müşkil Nedir Ne Değildir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.