Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:26
sizden2
Abone

Uyurken Adımı Duymamla Ve Uyku Esnasında Bir El İle Dürtülüp İrkilerek Uyanmak

Uyurken Adımı Duymamla Ve Uyku Esnasında Bir El İle Dürtülüp İrkilerek Uyanmak

sbb
Yaklaşık 5 sene önce ilk kez salonda yattığım sırada adımın kulağıma fısıldandığını duydum uyku ile uyanıklık arasındaydım. Korkudan kafamı çeviremedim. Daha sonra seyrek bir şekilde bu fısıldama devam etti. Sadece adımı duyuyorum ama. 1 ay önce uyurken bir el omzumdan beni silkeledi ve ter içinde uyandım. Gerçek olduğuna o kadar emin ki bunun rüya olmadığını kimseye anlatamadım. Sesleri hala duyuyorum şimdi de bu uykumdan uyanma olayları başladı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Korkuyorum.

Okudunuz mu?  Cennette nefes almak ve tükürük var mı?

Yorum: Uyurken Adımı Duymamla Ve Uyku Esnasında Bir El İle Dürtülüp İrkilerek Uyanmak

Omer Faruk
Tamamen vesvese, korkmanıza gerek yok. CİNLERİN böyle şeyler yapma güçleri yoktur. Bu tür korkular bilgisizlikten kaynaklanır. CİN suresinin anlamını okuyunuz bana hak vereceksiniz. Selametle…

Bu kategoride yer alan Cinler musallat olmuşmu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uyurken Adımı Duymamla Ve Uyku Esnasında Bir El İle Dürtülüp İrkilerek Uyanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.