Anasayfa
30 Ekim 2021, 14:53
sizden09
Abone

Rüyada Kadının İhtilam Olması?

Rüyada Kadının İhtilam Olması?

sour
Rüyada ihtilam olduktan sonra gelen çok az beyaz hatta şeffaf akıntı gusül gerektirir mi? Gunluk akinti kadar miktari olsa?


Yorum: Rüyada Kadının Ihtilam Olması?

muvaffak
Rüyada cinsel içerikli rüya gören, ihtilam olduğunu gören kişi tedbir amaçlı gusül almalıdır. Meni olup olmamasına gerek kalmadan rüyadan uyanıldıktan sonra önlem amaçlı gusül alınırsa akılda soru kalmaz, vesvesenin önüne geçilmiş olur. Tavsiye edilen budur.

Okudunuz mu?  Allah'ın İmtihanı ''KORKU"

İhtilam Sonrası Günlük Akıntı Gusül Gerektirir Mi?

sour
Bayanım. Tam uyanırken ihtilam olmaya başladım hemen kendimi sıkıp durdurdum. Gördüğüm yaşlık ise günlük akıntım. Hatta bir kısmı kurumaya başlamış bir kısmı yaş idi. İhtilam sonrası da bir şey çıktığını hissetmedim. Acaba gusül gerekir mi?

Okudunuz mu?  İmam olmak istiyom ama imam hatip mezunu değilim

Yorum: Rüyada Kadının İhtilam Olması?

ACİLSERVİS
Yukarıdaki cevabın üzerine ekleyeceğimiz ilave bir cevabımız yok

Bu kategoride yer alan Şirke girmek istemiyorum aklıma kötü şeyler geliyor... başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kadının İhtilam Olması? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.