Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kocanın öldüğünü Görmek

Rüyada Kocanın öldüğünü Görmek

Fakir
Merhaba, Evli bir ev hanımıyım.Rüyamda kocamın öldüğünü görüyorum ve çok üzülüyorum ve ağlıyorum.Fakat gömülürken görmüyorum ama Kocam ölmüş ve kimliği ile gömüldüğünü görüyorum yada biliyorum.Sonra oğluma neden kimliği ile gömüldü keşke kimliği ile (Hüviyeti ile) gömülmeseydi diye ağlıyorum ve etkileniyorum. Hikmetinin ne olduğu ile ilgili değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler. Allah Emanet Olun.

Okudunuz mu?  Rüyada Kum görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kocanın öldüğünü Görmek

Tohat
Merhaba. Rüya sahibinin ve eşinin uzun ve sağlıklı bir ömür geçirmesi yönünde tabir edildiği gibi aynı zamanda eşinin işlerinin yoluna girmesi neticesinde alınacak güzel haberlerin de işaretidir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada Kına görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kocanın öldüğünü Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.