Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:20
sizden09
Abone

Ellerim Terliyor, Necaset Bulaşır Mı ?

Ellerim Terliyor, Necaset Bulaşır Mı ?

besiktas
Arkadaşlar selamın aleyküm,

Benim ellerim terliyor. Yani ellerim her daim ıslak. Şimdi biliyoruz ki necaset de ıslaklık varsa bulaşır. Benim de aklıma şu takılıyor:

Ben terli ellerimle futbol oynarken mesela topa dokunuyorum, ayağım kayıyor yere düşüyorum ellerim yere deyiyor, ayakkabı bağcıklarımı bağlamak için ellerim yine bir şekilde yerle temas ediyor vs vs ….

Okudunuz mu?  Bazılarına göre kadının erkekle konuşması bile haram veya yanlış bu ne derece doğru ?

İşte bu durumda yeri necis mi kabul etmeliyiz temiz mi ? Mesela bizim okulun tuvaletleri çok pis yerlerde idrar var, futbol sahası da hemen tuvaletin yanı. Şimdi ben tuvalete girip çıktım. Sonra sahaya girdim topa deydim ayakkabımla sonra o topu elime aldım. Ellerim de terli. İşte bu durumda necaset bulaşır mı lütfen cevaplayın aklıma çok takılıyor.

Okudunuz mu?  İlluminati nedir

Şimdiden teşekkürler, Allah razı olsun.


Yorum: Ellerim Terliyor, Necaset Bulaşır Mı ?

Ensar
Oynamış olduğunuz yer kuru ise herhangi bir necaset yoktur bunu fazla dert edinmeyin bu durum gayet hayat içerisinde olan şeylerdir. Eğer yapabiliyor sanız tuvaletlerden uzak yerlerde futbol oynayın , bu mümkün değilse necasetin yani topun necasete değmemesi ne dikkat ettiğiniz müddetçe sorun yoktur.

Okudunuz mu?  Rükudan doğruluşta semiAllahu limen hamiden yerine Allahu Ekber demek namazı bozar mı?

Yorum: Ellerim Terliyor, Necaset Bulaşır Mı ?

besiktas
çok teşşekkürler, Allah razı olsun.

Bu kategoride yer alan Can mal ve namus için adam öldürmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ellerim Terliyor, Necaset Bulaşır Mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.