Anasayfa
26 Ocak 2024, 2:05
missa03
Abone

Harama Bulaştım Ne Yapmalıyım

Harama Bulaştım Ne Yapmalıyım

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Bugüne kadar Allah şahidim helal süt emdim helal lokma yedik babamın alın teriyle büyüdük ÇOK ŞÜKÜR.
Fakat ben harama bulaştım ruhum daralıyor kendimi çok kötü hissediyorum ve böyle bir şeyi nasıl yaptığımı kendime yediremiyorum.
Okulda herkes para vermeden yemek alıyordu yemekler orda duruyor ekmek şeklinde ve herkes bedavaya alıyordu parasını vermeden.
Ben bunu defalarca kez yaptım en sonunda napıyorum diyip bıraktım.
Bari borcumu ödeyim dedim yavaş yavaş başlayım dedim.
Fakat kantinde ki ablaya böyle bir şey yaptığımı söyleyemedim onun yerine paramla yemek aldım ve geri kalan üstünü de abla bunu ihtiyacı olan birinin yerine yemek verin dedim böyle böyle borcumu ödeyecektim. doğru mu düşündüm yanlış mı düşündüm bilmiyorum.
Fakat abla bunu kabul etmedi biz bunu bilemeyiz dışarda birine yap dediler öyle kaldı.
Bende düşünüyorum ki ilerde mesleğimi elime aldığımda elime para geçtiğinde bir sürü fakirin karnını doyurayım kurban keseyim fakire garibana dağıtayım ve bunun borcunu ödeyim diye .
bunun bedelini ben nasıl ödeyebilirim.
Her gece yatmadan önce yaptığım hatalar aklıma geliyor ve sıkılıyorum.VE bunu nasıl yaptığımı aklım almıyor ben hayatım boyunca bir kez böyle bir şey yapmamıştım bir kez dahi yapmadım.
Cevaplarınızı bekliyorum napabilirim.
Şimdiden Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Sabırlı ve sakin bi insan olmak için neler yapılabilir?

Yorum: Harama Bulaştım Ne Yapmalıyım

misafir1
kınanmak ateşden hayırlıymış zaten çocuksunuz veya gençsiniz kimse bir şey demez, git söyle bir şey olmaz. istersen bir zarfa koy içine durumunu anlat ama doğru kimseye ver o da boşa gitmesin

Bu kategoride yer alan Cünupken kitap okumak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Harama Bulaştım Ne Yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.