Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:43
missa0555
Editor

Engellilerin Kuaförde Avret Yerini Açması

Engellilerin Kuaförde Avret Yerini Açması

Kayıtsız Üye
Engellilere özel Kuaförüm Var
ben geçen ay engellilere özel kuaför açtım kuaför tekerlekli sandalye kullanan engelli müşterilere göre. sorum kuaförümde isteğe göre kişisel bakım avret temizliği yapıyorum engelli müşterilere acaba caiz mi

soruma hemen cevap alabilirmiyim epilasyon bölümünü helalmi harammı ona göre kapatacam

Okudunuz mu?  Dinde vasıta, vesile var mıdır?

Yorum: Engellilerin Kuaförde Avret Yerini Açması

Ensar
Sizlere gelecek müşterilerin gerçekten kendi işini göremeyecek kişiler örneğin , eli yok, yada ailesinde temizliği yapacak kimsesi olmayanlar için yapılacaksa ve yapılmadığı taktirde vücutta hastalık yara vb şeyler olacağı kişiler için olacak sa o zaman açılmasında sakınca yoktur.

Okudunuz mu?  Yarım imam nikahı nasıl kıyılır

Yorum: Engellilerin Kuaförde Avret Yerini Açması

Kayıtsız Üye
bizim engelli dernekleriyle anlaşmamız var mesela bir aile geliyor çocuğunun hem saçını kestiiriyo hem kişisel bakımını yaptırıyor


Yorum: Engellilerin Kuaförde Avret Yerini Açması

Ensar
Engelli kişinin avret yeri temizliğini yapması üstlenmesi öncelik olarak yapması ailesinin dir. Yapamadıkları halde yakın bir akraba yapar oda yoksa tıbben de temizlenmesi gerekirse inşaAllah bunda bir sakınca yoktur.

Okudunuz mu?  Düğünde Gelinin çiçek Atması

Kayıtsız Üye
O zaman ne yapmam lazım.. sizin dediniz gibi kişiler gelmiyor ki genellikle adam geliyor fiziksel engelli oğlunun avret bölgesinde kıllanma var deyip lazer yada ağda yaptırıyor bu epilasyon bölümü kapatayım mı o zaman


ACİLSERVİS
Temizliğini yapabileceğin kişilerin özelliklerini biz yazdık. Cevabı verilmiş soruyu tekrar sorarsan da cevabımız değişmeyecektir.

Bu kategoride yer alan Kur'anı Kerim günümüze kadar değişmeden nasıl gelmiştir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Engellilerin Kuaförde Avret Yerini Açması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.