Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Birinin Dua İstemesi

Rüyada Birinin Dua İstemesi

selfetrabia
Hocam rüyamda bir tanıdığım ellerimden tutup kendisine dua etmemi istedi. Bana dediki kendime gelmem ve senin peşine düşmem için bana dua et dedi. Ancak gerçek hayatta beni çok üzüp incittiği için içimden dua etmek gelmedi sizce nasıl bir dua etmeliyim. Bir kişinin kendine gelmesi için. Benden rüyamda dua isteyen eski nişanlımdı. Yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber sesi duymak

Yorum: Rüyada Birinin Dua İstemesi

Tohat
Hayırlı günler. Yaşadıklarının etkisini göz ardı etmeyerek bundan dolayı görmüş olma ihtimalini de göz önünde bulundurmak da fayda vardır. Öte yandan gerçek manada da gördüğün kimsenin duaya ihtiyacı olabileceğine de delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Uykudan namaz kılarak uyanmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Birinin Dua İstemesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.