Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Uykudan namaz kılarak uyanmak

Uykudan namaz kılarak uyanmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Sorum şu.
Ben her gece olmasa da 3 5 gecede bir rüyamda namaz kılarak uyanıyorum

Bazen fatiha okuyorum ve surenin yarısındayken uyanıyorum ama uyanıkken okumaya devam ediyorum. Bide şöyle bir durum var. Bazen rüku dayken uyanıyorum. Bu gün sağa sola selam verirken uyandım. Ve uyanırken de namazı tamamlıyorum. Sebebi nedir acaba ??

Okudunuz mu?  Evlilik için istihareye yatmak

Cevap: Uykudan namaz kılarak uyanmak

arifselim
Aleykum selam. Rüyasında gördüğü şeyi yapmaya devam ederek uyanması normaldir. Rüyada namaz kılınması, kılınan namaza göre tabir edilir. Farz ve sünnet namazlar ve vakit namazları ayrı ayrı tabir edilmiştir. Eğer kılınan farz namazlar ise, bu kişi Allah’ın emrettiği bir farzı yerine getirir manasına yorumlanır. Normalde namaz kılan kimse borçlarını öder ancak farz namaz kıldığını gören bir imamsa bu kişi bir yere borçlanır veya tazminat ödemek zorunda kalır manasına işarettir.

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimizi Rüyada Görmek

Çoğu kere namaz kılmak, farzları ifa etmeye, hasta ise şifa bulmaya ve borçlu ise bunlardan kurtulmaya tabir edilir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Yorum: Uykudan namaz kılarak uyanmak

Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm
rüyamda yanımda bir arkadaşla yan yana namaz kılıuorduk sonra biri geldi ve önümde durmaya basladi o kadar yaklastıkı secdeye giderken boynumu eğmek zorunda kaldım.kıldigim aksam Namazınin Farziydi. 2.secdede Tahayyat okuren alarmını kurduğum telefonum çalmaya basladi ama ben icimden bitsin sonra bakarım diyodum ama 3. rekata gecerken biraktim uyandim ve telefonu kapattim Namazı bozdugum için günaha girmismiyimdir ALLAH Rızası için cevaplayın Hayırlı Günler.

Okudunuz mu?  Rüyada kız çocuğu sevmek ne anlama gelir

Yorum: Uykudan namaz kılarak uyanmak

arifselim
Aleykum selam. Gerçek hayatta da doğru olan bir işe yanlışı veya günahları karıştırarak hatalar ve yanlışlar yapılmasına işaret olarak tabir edilir. Tamamlanmak üzere olan iyi bir işi bozarak pişman olmak olarak da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında tost yaptığını görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben sürekli rüyamda namaz kılıyorum ve her seferinde beni zorla iterek uyandırıyorlar. Durun namazım bitsin diyorum genede uyandırıyorlar. Hiçbir namazımı bitiremedim. Sürekli aynı şeyi görüyorum.


Tohat
Merhaba. Doğru yolu seçmiş ve bu yolda ilerleme kararı göstermişken sizi bu yoldan alıkoyan kişilerin varlığına delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Arapça Harf Görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm
Kardeşim gece gerçekten namaz kılarken gözlerimi açıyorum rüya görmüyorum yatağa uzanmış ellerim bağlı namaz kılarken gözlerimi açıyorum


rüyada namaz kılarken uyanmak, uykuda namaz kılmak, uykudan selam vererek uyanmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Hz. Aişe'nin Kabrini Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uykudan namaz kılarak uyanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.