Anasayfa
5 Ekim 2023, 15:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hz. Aişe’nin Kabrini Görmek

Rüyada Hz. Aişe’nin Kabrini Görmek

semihozdurak
Selamun aleykum arkadaşlar. Dün gece sabah namazına yakın rüyamda Hz. Aişe validemizin kabrini gördüm, ağlamaklı dua ediyordum. Tabirini araştırdım biraz ama hiçbir bilgiye ulaşamadım. Namaza başlayalı fazla olmadı, yeni başlayanlar güzel rüyalarla bağlanırlarmış sizin de bildiğiniz gibi.. Daha önce Mürselat Suresi’ni görmüştüm, tabirine ulaştım fakat bunun tabirine ulaşamadım. Varsayımlar değil de bilgileriniz doğrultusunda bilgilendirirseniz sevinirim. Allah yar ve yardımcınız olsun. Rabbim hepinizden razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada horozlar görmek

Yanıt: Rüyada Hz. Aişe’nin Kabrini Görmek

Galus
Nebilerden sahabelerden veya dünyada iyi tanınmış kimselerden birinin mezarını rüyasında ziyaret eden kederden ve acı çekmekten ve sıkıntıdan kurtulur Bir mezarlığı ziyaret ettiğini görmek kanaat sahibi olmaya; mezarları temizlediğini ve onardığını görmek dinine bağlı olduğuna; rızkının genişliğine; hasta ise iyileşeceğine DELALET EDER

Okudunuz mu?  Rüyada biri tarafından gıdıklanmak

Cevap: Rüyada Hz. Aişe’nin Kabrini Görmek

semih peker
Herkese selamın aleyküm arkadaşlar dün gece kabus gördüm ve Hz.Aişe nin kabrini gördüm ilkten ruhumu aldı ama bir kız geldi merak etmeyin o size bir şey yapmam dedi sonra ayağım kayıp bir volkan a düşüyordum sonra arkadaşlarım beni çekti sonra yine düştüm lava düşerken Hz.Aişe beni bir bulutla yukarı çıkardı merak etmeyin bu kötü bir rüya değildir

Okudunuz mu?  Rüyada kırmızı bir kitap görmek, kuran olması muhtemel

Yorum: Rüyada Hz. Aişe’nin Kabrini Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanda gördüğün gibi kurtarılmış olan gerçek hayata da tekabül etmektedir. Maddi ve manevi olarak birinden göreceğin yardım sonucu ferahlayacağın bu dönem içinde yakınlarından göreceğin destekle güç toplayacağın şeklinde tabire sahiptir. Hakkıyla bilen bir tek Alllahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Evlilik istiharesinde köpek görmek

Kayıtsız Üye
Bende Rüyamda Kâbrin’i gördüm Fakat Çok Değişikti herkes yükseklik gibi bir yerden Atlıyor günahları af olsun die Ben atlamıyorum Ve Mezarlığın Yanında Başörtüsü var onu Öpüp kokluyorum Ağlamaklı Oluyorum çok Duygu Yeli İçindeydim Göğe bakıyorum Yıldızlar o kadar parlıyorki Gece yıldızların Işığıyla Aydınlanmış ve Gökten bir ses Geliyor Yani insan sesi değil sağımda solumda bakıyorum kimse yok o Gökteki Ses ismimi Ve soy ismimi söyleyip ve Bana günahlarımın af olduğunu Söylüyor Gece 3:30 gece uyandım Dahada Uyumadım Rabbim Sen nelere Kadirsin Senin Rüyan böyle güzelşe Kim bilir Cenneti Cema’ilin Nasıldır 😞😞😔

Okudunuz mu?  Rüyada sürekli yılan görmek neye işaret

Tohat
Rüyanın sana hissettirdikleri konusunda haklılık payın var. Hayırlı bir rüya olduğu apaçık. Allah’ın sevdiği kullardan birisin inşAllah. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda hz Fatıma hz Aişe ve peygamber efendimizin annesi hz aminenin cenazelerini gördüm üçü de aynı mezarda yatıyordu üstlerinde bembeyaz kefenleri vardı ama yüzlerini kurukafa olarak gördüm ve kefenleri in üzerinden eğilip küçük bir kağıt parçası aldım ama kağıtta yazanları hiç hatırlamıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaza ve Kader görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. İşlerinde, ilişkilerinde, aile hayatında istediğin düzen ve kurumu sağlayabileceğine, hayırlı işlerde bulunacağına ve umduğunu bu hayatta ne güzelini elde edeceğine, vereceğin mantıklı kararlar neticesinde madden iyileşecek ve hayatını daha iyi bir şekilde yaşayabileceksin. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm rüyamda annem ile bir yerdeyiz, geniş uzun merdivenler var, yanımızda bulunan 4 tabut vardı biri Hz. Ali nin tabutuydu diğer 3 tanesi öyle hatırlıyorum ki Hz. Ömer, Hz. Osman ve Hz. Aişe annemizin tabutuydu. annem bana anlatıyordu kızım bak 4 burada tabut var 4 tane de karşı tarafta ben ve annem onları oraları ziyarete gitmiştik, ama gittiğimiz yer neresiydi hatırlamıyorum ama bizim memleketimiz değildi. yorumlarınız için Rabbim Razı Olsun, Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada Birini Dövmek Ne Anlama Gelir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Ferahlatıcı bir rüyadır. Kişinin var olan veya olacak olan sıkıntılarını kolaylıkla halledecek rahata erecek manasında olup özellikle maddi sıkıntılarını, borçlarını gidererek maneviyatını da etkileyecek bir huzura kavuşacak, varsa sağlık sorunu sıhhate erecek aynı zamanda cevrendekiler tarafından hürmet görüp itibar göreceğin de manasında kabuk edilmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada kız çocuğu sevmek ne anlama gelir

rüyada hz aişenin mezarını görmek, rüyada hz. aişe nin mezarını görmek, rüyada hz aişe nin mezarını görmek

Bu kategoride yer alan Başkasının bizi rüyasında görmesi hayır mı şer mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hz. Aişe’nin Kabrini Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.