Anasayfa
26 Kasım 2023, 11:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Evlilik istiharesinde köpek görmek

Evlilik istiharesinde köpek görmek

Kayıtsız Üye
İstiharede büyük siyah beyaz benekli beyazı daha çok ağzı siyah köpek 2 kere üst üste görmek 3.de yine aynı köpek yanında uzun kulaklı yavru köpek evleniceği erkekte önünde duruyordu anlamı nedir. Allah razı olsun.


arifselim
Merhaba. Rüyada istihare için köpek görmek görüldüğü şekilde tabir edilir. Bu rüyanız olumlu manada yorumlanmaz. Yinede istihare için önemli olan rüya değil Allah’ın içinize vereceği o niyetiniz için olan istektir. Bu olumlu veya olumsuz olarak size bir işaret olur.


Cevap: Evlilik istiharesinde köpek görmek

Kayıtsız Üye
Bi kişi için istihareye yattım o kişiyide gördüm ve normal güzel bir rüya gördüm o gün,
ertesi gün istihare kılmadan yattım ve siyah kırmızı kanlar içinde bir köpek gördüm ,bu neye işaret


Cevap: Evlilik istiharesinde köpek görmek

arifselim
Selamun aleykum. İstihare için ilk gelen işarete itibar edilir. İlk gecede eğer içinize bu his gelmişse olumlu manaya işaret eder. Ancak hiç bir zaman önemli meseleler için sadece bir rüya ile karar almak doğru değildir. Mutlaka istişare etmek de gerekir.


Kayıtsız Üye
Evlilik istiharesin ucuncu gununde buldog cinsi kopek gördüm kolumu kapmisti kopegi severek yuzune baktikca dahada yuklendi basini oksaya oksaya cikardim kolumu.bu neye isaret?


arifselim
Bu rüya istihare için olumlu bir işaret değildir. Çok sevdiği birisi tarafından çok zor durumu düşürülmek anlamında tabir edilir. Evlilik için mutlaka araştırın danışın ve öyle bir karar verin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Mrb.dün gece ıstihareye yattım beni görmeye gelecekler gelmeden istihareye yatim dedim beni görmeye gelmeleri evliliğim için hayirlimi diye babam la biri bir yere gidiyordular ama bataklık ti yurudukleri yol bataklığın üzerindeki su temizdi benle kız arkadaşımda peş
lerinden gittik ama köpek bize saldırdı sonra bir erkek geldi tanimiyordum köpege engel oldu bizde koştuk tepeye ama koştuğumuz yerler hep samandı sizce ne anlama geliyor cvp larsaniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyamı yorumlatmak istiyorum..

arifselim
Merhaba. İlk olarak istişareler yapılır ve kararsız kalınırsa işte o zaman istihare yapılabilir. İstiharede rüyadan çok senin kalbinin meyledip meyletmemesi daha açık bir işaret olur. Rüyan olumlu manalar içermiyor. Ama sen istişareler et ve kalbinin ne hissettiğine kulak ver.


Kayıtsız Üye
Merhaba erkek kardeşim için ablam istihare yaptı rüyasında siyah bir yılanı elindeki kazma ile öldürdüğünü ģörmüş ve yılan toprağın üzerindeymis ne anlama geliyor lütfen yorumlar mısınız?


arifselim
Merhaba. Rüyada yılanın öldürülmesi çok hayırlıdır lakin bu istihare için açık bir işaret değildir. En doğrusu ise kişinin kendisi için istihare etmesidir. Ayrıca istiharede rüya işaret olabilir ancak en sağlam işaret senin içine o konuda gelen hissindir.


Kayıtsız Üye
İstihareye yattığımda ilk gün karanlık bir vakitte bir ormandaydim ve ağaçlar hep kuruydu hiç yaprakları yoktu ama kırmızı çileğe venzryen meyveleri vardı ve bende yiyordum bunları hosumada gidiyordu tadı
İkinci gün ise kar yağmış bir parktayim evime gitmek istiyorum ama yollar kapalı ve köşeleride köpekler tutmuş onlardan kaçıp bir şekilde evrimin önüne geliyorum ama bu sırada az ilerde bir fil görüyorum hakkında istihareye yattığımda kişi elimden tutup beni filin yanına götürdü ve fili sevdim
Sizce olumlumu bu rüya…


arifselim
İstihare için ilk gördüğün rüya olumlu manaya yorumlanmaz. İkinci rüyan ise açık bir işaret değildir. Zaten istiharede esas önemli olan kalbinin bir şeye meyletmesidir. Yani rüyadan çok sen kalbinin neye meylettiğine bakarak bir işaret kabul edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Yakın bir kız arkadaşımın evliliği için istiareye yattım. İlk olarak poğaça gördüm daha sonra bahçede ki köpekleri gördüm son olarakta babamın elinde iki tane sigarayla yeşil bir çöp bidonun yanında durduğunu gördüm. Bu rüya hayırlı mıdır değil midir tekrar yatmak gerekir mi?

Okudunuz mu?  Erkek çocuk için adak adayıp yerine getirmemek

arifselim
Aleykum selam. İstihareye başkasının yatması mekruhtur çünkü sünnet olan herkesin kendisi yapması olur. Bu durumda sana tavsiyemiz o arkadaşının kendisi istihare yapmasıdır.


Sepos
İstiareye yattım evlilik için hayırlı mı diye rüyamda bembeyaz karların üzerinde duruyodum ve kocaman bir köpek koruyordu beni birsuru hayvan vardı yanımdaki köpek onlara doğru koştu benden uzaklaştırmak için o sırada çığ dusecekti üzerime ama ben kaçtım. Yengem yattı oda kızı yeşil ferace giymiş ve beyaz şal takmış babası dışarı göndermiş yengem karanlığı görmemiş fakat karanlık olduğunu biliyormuş gidersen helal etmem hakkımı demiş kuzenim çok mutlu ve guluyormus. Sizce nedir ?

İstiareye yattım ve rüyada heryer karşı bembeyazdi. Bı köpek vardı beni korkuyodu başka hayvanlar geldi onları uzaklastirirken cig düşüyordu üzerime kaçtım kurtuldum. Yengemde yattı oda kızı yeşil ferace giymiş ve beyaz şal takmış babası dışarı göndermiş yengem karanlığı görmemiş fakat karanlık olduğunu biliyormuş gidersen helal etmem hakkımı demiş kuzenim çok mutlu ve guluyormus. Sizce olumlumu evlilik amaçlı yattık


arifselim
İstihareye herkesin kendisi için yapması sünnettir. Senin gördüğün rüyan ise olumlu değildir. Lakin yinede esas önemli olan ise rüyadan çok insanın kalbinin neye meylettiğidir. Kalbin bu hissettiği ona en doğru işaret olarak kabul edilir.


Sepos
Tamam ben yatıcam fakat burda renkler önemli değil miydi?Mesela yeşil yada beyaz görmek yetmiyor mu? Nesnelerde mı yorumlanıyor. Bu arada çok teşekkür ederim �� cevap verdiğiniz için..

Birde kaç gün yatmak gerekli


arifselim
Evet elbette rüyalarda ve renklerde önemlidir. Ama bunlarla yanılmak ve emin olamamak daima daha çok mümkündür. Eğer beyaz ve yeşil renkler görülür ve içine de ferahlık gelirse bu olumlu kabul edilir. Rüya ve renk görülsün yada görülmesin kalbinin meylettiği şey daima en önemlisidir.

Okudunuz mu?  Rüyada bir kızımın olduğunu gördüm yorumu nedir?

İçine ferahlık ve işaret gelinceye kadar örneğin yedi sefere kadar istihare yapılabilir.


Mehmet can
İstihare rüyasında beyaz bir köpek gördüm bana sevimli gözüküyordu ama üzeri biraz kirliydi elimi ve kolumu ısırıyordu fakat hiçbir acı yoktu benimle oynadığını bana zarar vermek gibi niyeti olmadığını hissediyordum bende ondan hoşnuttum bunu yorumu nedir?


arifselim
Bu rüyan için olumludur diyemeyiz lakin en doğru işaret insanın kalbinin bir yöne meyletmesidir. Sonuçta istiharede olsa ya bir rüya yada bir his ile bir işaret alınır. Ne olursa olsun istişare etmeden hareket edilmemelidir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben sınavıma bir gün kala istihareye yattım yani üniversite gitmem benim için hayırlı mı değilmi onun için yattım rüyamda evimin içinde gezinen siyah beyaz benekli bir köpeğin dolaştığını gördüm bu ne anlama geliyor hayırlı mı değil mi


arifselim
Merhaba. Bu rüya olumlu değildir ancak en doğrusu ise bu tür konularda öncelikle bilgili ve tecrübeli güvenilir kimselere danışmaktır. İstiharede önemli olan ise, kalbin hangi yöne meylettiğine bakılmasıdır.


Sepos
Merhabalar. Rüyamda çantamın içinde yumurta vardı birsuru ve hepsi kırılmıştı. Bu rüyanın anlamı nedir sizce? Bekarım. Rüya yorumlarına baktım ama iyi göremedim.

Normal rüyada dedem bir tane dana bir de dava alıp gelmisti. Kurban keseceklermis. Ailem vardı karışık rüyalar gördüm. Yumurtaya gelince normalde gördüm. Gerçek hayatta rahatsizligim ortaya çıktı.


arifselim
Merhabalar. Eğer bu rüyayı istihare için yatarken görmüşsen bu olumsuz manayadır. Normal bir rüya olarak da görülse yine bu bazı uğursuzluklar ve sorunlarla karşılaşmaya yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada amenerrasulü okumak

septik
Selamlar ben dün evlenecegim kızı görmek için bide korktugum birşeyin başıma gelip gelmiyecegini ögrenmek için istihare yaptım Istıhare sonrası rüyamda erkek kardeşim ben ve ölmüş olan eski bir arkadaşım bir masada ayakta duruyorduk güzel bir müzik sesi vardı karşımızda genc ve utangaç bir kız bana aşık gibi bakıyordu bakıştık kardeşim mekan çıkışına doğru koştu peşinden koştum kapıda bir köpek başka bir hayvanı ödürmüş yiyiyordu ne anlama geliyor acaba yorumunuz için şimdiden çok teşekkürler


arifselim
Aleykum selam kardeşim. İstiharede acaba şu şey olacak mı olmayacak mı gibi durumlar için istihare yapılmaz. Yani bu dediğin şeyler için istihare olmaz. Yapılırsa da bir anlamı olmaz.


Kayıtsız Üye
Selam un aleyküm ben tanıştığım bir çocuk için istihareye yattım. Rüyamda onun iyi olduğunu gördüm. Bir köpek gördüm çok kirliydi sonra onu temiz olarak gördüm. Beyaz aralarında siyah çizgili bir yılan yanında yumurtasıyla birlikte de gördüm .Ikinci gün yine namazımı kılıp yattım gecenin bir vakti aradı.Ama o gece hiç bir şey görmedim. Ne anlama geliyor .


arifselim
Aleykum selam. İlk rüyandan net bir anlam çıkaramayız. İstiharede sen kalbinin hangi yöne meylettiğine bak. Çünkü rüya her zaman berrak olamayabilir ama insanın hissettiği şey daha sahih bir işaret olarak kabul edilir. Eğer için rahat etmemişse tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba görüştüğüm bir erkek için istiareye yattım evlenecek olursam Benim için hayırlı mı değil mi diye bir bir hafta boyunca istiareye yattım ancak tam net bir sonuca varamıyorum hem iyi hem de kötü şeyleri birlikte görüyorum. 7.gün istiharede üstümde beyaz bir etek var kucağımda da simsiyah bir köpekle dolaşıyordum ama köpek çok akıllıydı ben seviyordum köpeği ve köpeğin de hiç sesi çıkmıyordu memnundu sevişmesinden. Sizce bu ne demek sonuçta köpek gördüm yani bilmiyorum,şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada kırık kulaklık görmek

arifselim
Merhaba. Bu şekilde görülen ve berrak olmayan rüyalar istihare için yeterli bir işaret olmaz. İstiharede esas olan rüya değil, senin kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan hissindir. Bu his insana en açık işaret olarak kabul edilir. Kalbinin hangi yöne meylettiğine bakarak bir işaret kabul edebilirsin. Eğer bu 7 seferde de için rahat etmediyse bir daha yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
Selam ben bir istihane duası okudum evlilik için ilk gece bir adam gördüm ama evlenmek istedigim insan deyildi etraf simsiyahti ikinci gun her yer mavidi ve arkamda hep siyah bir kopek vardi ve benim arka tarafimi isirdi ben aciyla geziyorum o beni birakmiyordum ne anlama geliyor acaba
Tessekur ederim


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan olumlu ve hayırlı değildir. Ancak istihare işareti rüyadan daha çok, kalbinin hangi yöne meylettiğine bakmanla anlayabilirsin. İstiharenin anlamı kalbin olumlu yada olumsuz olarak bir şeyi hissetmesidir.


Kayıtsız Üye
Selam aleykum cevaplariniz için Allah razı olsun.
Ben iki iş arasinda kaldim ve hangisi benim için daha hayirli diye istihareye yattim suanki isimde calismaya devam edimmi yoksa çıkıp diğer ise girimmi diye
Rüyamda tirla yolculuk yapiyoruz yolda bitkin küçük yavru bir köpek görüyoruz onu tirin ön koltuğuna battaniyelere sarip koyuyoruz.
Sonra ben tirdan inip arka vagonda yatmaya gidiyorum sabah kalktigimda köpek çok kötü durumda hasta kusuyor gibiydi hemen ona hazirladigim maydanoz gibi seyler veriyordum sonra susadigini anlayip markete süt almaya gittim ve süt verdim


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın anlamı, rüya sahibinin daha fazla istediğine, elindekinin kıymetini bilmediğine ve sürekli başka arayışlar peşinde olduğuna yorumlanır. Bu rüyan bu şekilde açıklanabilir. İstiharede kalbe gelen his en kuvvetli işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada bomba görmek

Kayıtsız Üye
Evlilik için namaza yattım sürekli tartışıyoruz kız arkadaşımla hayırlımı hayırsızmı diye namazı kılıp yattım rüyamda bir evin bahcesinde köy evi burası sadece siyah bir köpek gördüm evin bahcesinde öylece duruyordu sabah kalktığımda ise iyi yada kötü olacak hiç bişey hissetmedim şimdiden teşekkürler kolay gelsin


arifselim
İstihare yapmandan önce evlilik için ciddi bir şekilde adım atılmış olmalıdır. O kişi araştırılmalıdır ve evliliğin için uygun olup olmadığını araştırmış olma gerekir. Aksi takdirde istiharenin bir anlamı olmaz. Bu gördüğün rüyan olumlu değildir. İstiharedeki işaret rüya değil kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan hissindir.


Kayıtsız Üye
Merhaba .yenı tanıstgm ve sevglı oldgm bırı ıcın evlılık amaclı dün gece sahurdan önce ıstıhare ıcın yattım ve beyaz kagıt gordm ruyayı tam gorurken annem seslendı uyandırdı .ve emın olamadm hatırlayamadm pek gordgm seyden aklımda tek kalan beyaz kare küçük bır kagıttı .sahursna sonra tekrar yattım ıstıhare ıcın .3-4tane kopek kosuyorsu sokakta onlardan korktm ama bana bısı yapmadılar .yanımdada bır akrabamız ömer abı vardı .cok yakın akrabamız degıl ama ne alaka ruyama gırdı anlamadm .omer abıde güzel yüzlü biri .onun yanındayken bayır asagı yerden hızlıca kopek geldı pitbul gıbı bır kopek çok hızlı geldı agzında bır cocuk vardı onu yere hafıten atar gıbı koydu kopek .banada saldırır dıye korktm ve ömer abının koluna gırdm gıdelım burdan dedım caktırmadan .oda tamam dedı ve tam bız gıderken o ankı korkuyla .kopek bırden ınsana donustu uzun boyle hafıf kılolu kumral sarısın gıbı bırı oldu .ve geldı omer abıyle aramıza gırdı kolunu onun onzuna attı .ben gerı cekıldm korktum .zarar vercek gıbıydı ama gulumseyerek yaklastı bırsey yapmıcakmış gıbı .ve aksam karanlıktı bu olay sırası .ılk geceki rüyam bu .sahurdan önce beyaz kağıt gorup .sahurdan sonrada boyle gorup kafam karıstı çok .sizce nedir bu?

Okudunuz mu?  Rüyada kızlığın bozulması

arifselim
Merhaba. İstihare işareti için rüya görme şartı yoktur. İstihare ihlas ve samimiyetle yapılmalıdır ve işaret olarak da kalp olumlu yada olumsuz açıdan bir şeye ısınır ve meyleder. İşte kalbe gelen bu istek ve his kişiye en açık işaret kabul edilir. Bu gördüğün rüyalardan ise bir mana çıkaramayız.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Benim kafam karışık olduğu için istahareyi yaptım. Çok sevdiğim bir insan benimle yakınlaşmak istediğini her zaman kızım ve benimle Bera er olmak istediğini söyledi bana ilği duyuyor. Bende onu çok seviyorum değer veriyorum ama benden küçük ve bekar birisi buda kafamı çok karıştırıyor. İstaharede babamı dayımın eşini kızımı gördüm. Bahsettiğim kişi üniversite son sınıf. Rüyamda okuldayız kızımla beraber önce kalabalık oluyor sonra herkes gidiyor. Kızımla bahçedeyiz ikimizde öğrenci idik. Bahçede kepçe kazı yapıyor. Sonra bir anda okul dayımların çiftliği oluyor. Etrafta 3 4 tane büyük köpek birbirlerinden et kapışıyor kızımda onlarla oynamak istiyor bende gel yanıma isiracaklar yemek yiyorlar diyorum fakat kızım gelmiyor. Sonra yengem küçük yavru köpeği içeri alıyor sev. Bunu onlardan uzak dur diyor. Ama kızımın aklı dışarıda. Sonra annemin sesini duyuyorum. Ruya bir an kesiliyor gözüm kapalı tekrar rüyaya dalıyorum bu kez evimde bir gelin var. Onu gelinlik le sandalyede oturuyor o u kına gecesine hazırlama telaşına giriyorum sonrasını hatırlıyamıyorum Ruya ı yorumlayıp soru işaretleri den beni kurtarırsanız çok sevinirim.


arifselim
Aleykum selam. Bu gördüğün rüyan sana açık bir işaret olmaz. Böyle bir konuda özellikle istihare değil araştırma ve istişare yapman gerekir. Bunları yapmadan zaten istihare yapmak doğru değildir. Eğer her türlü araştırma yaptın ve yinede bir karara ulaşamadıysan o zaman istihare yapabilirsin.

Okudunuz mu?  Rüya tabirleri doğru mu ?

Kayıtsız Üye
Merhaba evlilik istiharesinin ilk gününde camiye annem ve kardesimle gidiyorduk. Her yer çok kalabalıktı yer bulamiyorduk namaz kilmak için. İkinci ve üçüncü günlerinde ise köpeğin küçük abdestini yaptığını gördüm. Ne anlama gelir acaba?


arifselim
Merhaba. İstihare işareti için rüyalara bakmayın. Kalbe gelen olumlu yada olumsuz olan his en isabetli işaret olur. Kalp ferahlar ve huzurla dolarsan bu olumlu anlamdadır. Kalp daralır ve sıkılırsa olumsuz mana olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Ayrılıp barıştığım ve evlili düşündüğüm durduk yere ortada hiçbirşey yoklen kavgalar ettiğim biri için istihareye yattım.bir yolun sağ tarafında bekliyordum elim cebimde öğrencilerim kartopu oynuyordu.sonra uyandım iyi hayırlı bu rüya dedim ama içime sinmedi.sanki zorla beyazı bilincim göstermiş gibi oldu.yine uykuya daldım ardından bu kez buğday taneleri görür gibi oldum akşam karanlığında.eski oturduğumuz evin merdivenlerinde yine kış günü bir köpek ilersinde birkaç köpek daha vardı.ben arabamın oraya gitmeye çalışıyordum ama korkuyordum köpekte ben korktukça hırlama sesi çıkarıyodu.ben niyet ederken rüyaya engel nedir göster Allahım dedim.yıllar önce bir kadın bana demiştiki sizin eski evin kapısına su dökülmüş büyü var ailende dedi.şimdi düşününce istiharede o evi görmek kapı merdivenini görmek ürperti oluşturdu.rüya beni mutlu edemedi huzursuzum.lütfen yorumlarmısınız


Tohat
İstihare rüyası yedi defa yatılması tavsiye edilmişti. Bu süreç içinde farklı renk ve rüyalar görüldüğünden belirleyici bir etken oluşturmadığından hislere odaklanmak gerektiği tavsiye edilmiştir. Yani uyanırken hissettiğin kötü ve olumsuz his aslında niyet ettiğin konunun senin hakkında hayırlı olmadığını gösterir. Bunu yedi defa tekrarlayıp çoğunluğa göre değerlendirmelisin.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum evliyim boşanmak üzereyiz ama bisanmak istemiyorum dün istihareye yattım rüyamda;
Bembeyaz tüylü ufak bir köpek gördüm heryeri beyaz bütün delikleri bile üzerind e biraz çamur vardı bir bezle sildim ama çıkmadı sonra yıkamaya başladım hatta suyu bile sicak ayarlamışım ve tertemiz oldu tüyleri çok uzun ayaklarını bile kapatıyor sanki koyun gibi uzun tüylü rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada azrail ile konuşmak

Tohat
Ve aleyküm selam. İstihare rüyanda gördüğün beyazlık hayırlı gibi görünse de asıl tavsiye edilen uyanırken kalbinde ne hissettiğindir. Eğer huzur hissetmişsen niyetini buna göre ölçüp tartmalısın. Allah en iyi bilendir.


Fulmussin
Abim için düşündüğümüz kızın ailemize hayırlı bir gelin olabilecek mi diye istihareye yattım. Rüyamda bir sürü köpek gördüm. Mesela evimizin bodrumuna bakıyorum orda köpek var. Birinin evine gidiyorum büyükçe köpek ya da köpeğe benzeyen bir hayvan var. Öğretmenimin yanına gidiyorum arkasında yine bir köpek var. Bu şekilde her detayda bir köpek gördüm. Bir de annem 9 yaşındaki kuzenime doğum yapmıştı. Kız 9 yaşında doğuyodu ve doğduğunda annemi değil de yengemin onun annesi olduğunu biliyordu. Uyandığımda içimde huzur da yoktu bunaltı da yoktu. Rüyamdan bir türlü bir çıkarımda bulunamadım. Teşekkürler şimdiden.


Tohat
Köpek görmek genel itibari ile hayırla tabir edilmez. Fakat evlilik gibi ciddi bir konu için tek bir rüyaya bakmak da olmaz. Kız ile ilgili araştırma yapmak, çiftlerin uygun olup olmadığını istişare etmek ve istihareyi yediye tamamlayarak sonuca vakıf olmak gerekmektedir.


Papatyaelif
Selamun aleyküm hocam şuan hayatımdaki kişi için istihare namazı kıldım. 5. Günün sonunda bir rüya gördüm. Hayatımdaki kişi ile karanlık bir yolda yürüyoruz bana güzel şeyler söylüyor fakat önümüze 5 6 tane köpek çıkıyor bize zarar vermiyorlar oturur vaziyetteler bir köpeğin arkası dönük vaziyette oturduğunu hatırlıyorum sizce rüyam hayırlımıdır??

Okudunuz mu?  Babam rüyasında beni görmüş

Selamun Aleyküm hocam şuanda birlikte olduğum kişi için istihare namazı kıldım 5. Günün sonunda bir rüya gördüm.
Hayatımdaki kişiyle gece bir sokakta yürüyoruz. Bana güzel şeyler söylüyor fakat önümüze 5 6 tane köpek çıkıyor köpekler bize zarar vermiyor oturur vaziyetteler.yanlız köpeklerden birinin arkası dönük
Rüyam hayırlımıdır anlamı nedir?


Tohat
Ve aleyküm selam. Görülen renge ve hisse göre açıklanan istihareye göre gördüğün rüya hayırlı görülmemektedir. Hissin olumlu yönde ise bunu tamamen değiştirir tabi hakkında hayırlısı olsun. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Evlilik için 6 gündür istihareye yatıyorum ve 4. Gününde sadece rüya gördüm rüyamda ellerimi köpek ısırmış fakat köpek görmedim ben sadece ısırık izleri sağ ve sol elimin üzerindeydi adı murat olan bir dayıma sol elimdeki ısırık izini gösteriyordum hatırladığım bu şekilde kalbimde hissettiğim duygulardan emin olamıyorum kararsızım uyandığımda kalp hissime bakıyorum fakat anlayamıyorum


Tohat
Hayırlı günler. Gün ne gün olmazsa da tüm istihareler yapıldıktan sonra kalbin meyl ettiği yöne bakılır. Yani kişi olumluya mı Olumsuzsa mı yakın olduğuna hisen düşünmeli. Bunun yanı sıra renk görülmüşse bu da ehemiye taşır. Rüyanın tabiri üzerinde pek durulmasa da bir yakınına güvenmem onunla yola çıkmam sonucunda zarar görme ihtimaline karşı dikkatli olman gerektiği yönünde uyarıcıdır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


istiharede köpek görmek, istihare rüyasında köpek görmek, istihare rüyasında beyaz köpek görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada hz. Muhammed s.a.v. görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlilik istiharesinde köpek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.