Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Erkek çocuk için adak adayıp yerine getirmemek

Erkek çocuk için adak adayıp yerine getirmemek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm yakın bir akrabam ilk evlendi eyup sultana gitmış dua etmış yarrabi burdaki yatan kışinin yüzü suyu hürmetine bana bir erkek çocuk nasip et kurban keseyim demiş 1 sene içinde bir erkek çocugu olmuş ama adagını unutmuş çocugu 3 yaşina gelince rüya gormuş rüyasında oglunun bogazını kestigini kanîda yuzune fışkırdıgı gormuş hemen hanımının anne babasına para gondermiş onlarda keskik adagını yerine getirdik demişler ama son 1 senedir 4 5 kere aynî ruyayı görmüş oglu 5 yaşinda rüyasında eyup sultan hazretlerini göruyomuş eyüp sultan hazretleri ona Allahtan erkek bir evlat istedin adak diledin bir çocugun oldu beni ziyarete gel demiş benim sorcagım 2 husus var hocam karîsının anne babasî para karşılıgı verdiler kızı ve ayrıl diye çok ısrar ediyolar tuaf insanlar merak ettigim acaba adagı yerine getirmemiş olabiler mi ruyasında adagını yerine getirdin dememiş o zat bide rüyanın yorumunü merak ediyorum Allah razî olsun hocam

Okudunuz mu?  Rüyada biri tarafından kovalanmak.

Yorum: Erkek çocuk için adak adayıp yerine getirmemek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu kişinin kurban için birilerini vekil tayin etmesi ve onlarında kestik demeleri ile onun üzerinden sorumluluk kalkmış olur. Bir delil olmadığı sürece sadece bu bir zan olur. Eğer içi rahat değilse ve istiyorsa bir kurban daha kesebilir.

Okudunuz mu?  Rüyamda peygamber efendimizi gördüm fakat yüzünü göremedim neden :(

Yorum: Erkek çocuk için adak adayıp yerine getirmemek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum merak ettigim kısım ruyanın yorumuydu asıl ben varsayımda bulundum amacım ruyayı kendimce yorumlamakta deil başka bişeyde az çok tanırım eşinin anne babasını ondan dolayı o şekilde düşünebildim rüyanın yorumu için Allah razı olsun şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada kulağa kaçan böceği öldürmek

Yorum: Erkek çocuk için adak adayıp yerine getirmemek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın sahih olup olmadığı kesinlikle belli olmayan ve büyük ihtimalle sahih olmayan bir rüyadır. Buna uyması gerekmez ve endişe etmeye de gerek yoktur. Önemli olan sadece Allah için adadığı adağı yerine getirmektir. Bunuda birilerini vekil tayın ederek yapmışsa artık ondan sorumluluk kalkmış olur.

Bu kategoride yer alan Şafii mezhebine göre istihare namazı nasıl kılınır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Erkek çocuk için adak adayıp yerine getirmemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.