Anasayfa
7 Mayıs 2021, 19:29
Nedir
Abone

Aklından Geçen Şeyin Gerçekleşmesi

Aklından Geçen Şeyin Gerçekleşmesi

Damlaemir
Merhaba selamün aleyküm benim sorum aklımdan bir şey geçti ve bu gerçekleşti çok korktum korkmamın sebebi bende anksiyete var aklımdan geçen olumsuz şeyler de gerçek olur diye evham yapıyorum😥insanın aklından geçen bir şey nasıl olur da tıpatıp aynısı olabilir bu konu hakkında ne diyorsunuz?

Okudunuz mu?  Lena isminin anlamı nedir?

Yorum: Aklından Geçen Şeyin Gerçekleşmesi

misafir1
düşündükleriniz konuştuklarınız olur, konuştuklarınız yapdıklarınız olur, yapdıklarınız huyunuz karakteriniz olur, bu da hayatınız olur mu ne demişler ya; bizlerin olumlu düşünmemiz, salih niyet taşımamız ve de sadece düşünmekle iş yapmamamız gerekir. insanın başına bir şey gelir, insan onu kurgular kurgular da; aa işte bak tam olarak da böyle oldu diyebilir. bu kişinin söylediğinin yalan olduğu anlamına gelmez aynı şeyi bir çok şekilde hikaye edebilirsiniz. ingilizcede haberin bir anlamı da, hikaye anlamına da gelen storydir, gerçeklerin kurgulanmak istendiği gibi hikaye edilmesidir. niyetlerimize ve düşüncelerimize de önem vermemezlik yapmamalıyız ancak evhamlar veya takıntılar böyle değildir. bunların cidiye alınacak bir tarafı yokdur, dayanağı maksadı akıbeti sonucu aslı astarı bir gidiş yolu olan düşüncelerden bahsediyorum. bunlarında salih niyet barındırması gerekir.

Bu kategoride yer alan Zümra isminin anlamı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aklından Geçen Şeyin Gerçekleşmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.