Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:14
missa03
Abone

Egzama Kanı Namaza Mani Mi?

Egzama Kanı Namaza Mani Mi?

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm,
Benim vücudumda egzama cikti afedersiniz idrarımı yapınca silince bazen az kan görüyorum bazen nokta halinde bazen sildiğim için çizgi gibi.
Ama giydiğim pantolon veya geceliğe bulaşıp bulaşmadığını göremiyorum o kadar az. Görmediğim halde değiştirmem gerekiyor mu namaz kılmadan? Yada görsem bile o gecelikle namaz kılınır mı?

Okudunuz mu?  Sinemaya kaçak giriş

Yorum: Egzama Kanı Namaza Mani Mi?

FıkıhYolu
Aleykum selam Hanefilerde:

Kan, necaset-i galizeden olup avuç içi kadar bir yerden fazla bir alana yayılmış olursa namaza manidir. Ancak kan avuç içi kadar bir alandan az yere yayılmışsa namaza mani değildir. Zannıma göre elbisenize bulaşan o kadar fazla yere yayılmıyordur o yüzden Namaz sahihtir fakat elinizden geldiğince oldukça kontrol eder dikkatli olursunuz gördüğünüz anda temizlersiniz saygılar vesselam

Bu kategoride yer alan Kuranı kerim kim zamanında kitap haline getirilmiş ve kim zamanında çoğaltılmıştır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Egzama Kanı Namaza Mani Mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.