Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:41
missa04
Abone

Burs Verdiğim Kişiden Kesip Kardeşime Verebilir Miyim?

Burs Verdiğim Kişiden Kesip Kardeşime Verebilir Miyim?

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Ben bir adak adamıştım isteğim gerçekleşirse ihtiyacı olan birisine burs vereceğim diye. İsteğim gerçekleşti ve 4 aydır tanımadığım, annemin bir tanıdığı aracılığıyla bulduğumuz ve hali vakti çok kötü olmadığını düşündüğüm bir kişiye burs veriyorum. Asıl sualim şudur; benim kardeşim üniversiteye hazırlık yapıyor ve kardeşiminde ihtiyacı var. Ben şuan burs verdiğim kişiden bursu kesip kardeşime versem caiz olur mu?

Okudunuz mu?  Ha mim surelerinin faziletleri nelerdir

Yorum: Burs Verdiğim Kişiden Kesip Kardeşime Verebilir Miyim?

Ensar
Ve aleyküm selam, kardeşinize vermek istediğiniz bursu verebilirsiniz caizdir. Kardeşe adak vermenizde herhangi bir sıkıntı yoktur Allah kabul etsin.


Yorum: Burs Verdiğim Kişiden Kesip Kardeşime Verebilir Miyim?

Kayıtsız Üye
Peki burs verdiğim kişiden kesersem günah olmaz mı? O konuda tereddütlüyüm.

Okudunuz mu?  Hırsızlık günahımdan tövbe ederek ve helallik isteyerek kurtulabilir miyim ?

Yorum: Burs Verdiğim Kişiden Kesip Kardeşime Verebilir Miyim?

ACİLSERVİS
Burs verdiğin kişiye herhangi bir süre veya söz vermemişsen sakıncası yoktur.


Kayıtsız Üye
Ben kendisine herhangi bir süre vermedim bu konuda içim rahat ama kişiyi annem bulmuş ve kasıma kadar yatıracağımı söylemiş. Ama benim böyle bir söylemim yok.

Bu kategoride yer alan Ete kemiğe büründüm, yunus gibi göründüm. şiiri ve anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Burs Verdiğim Kişiden Kesip Kardeşime Verebilir Miyim? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.