Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:12

Din Konusunda Hangi Kaynaklar Okunmalı

Din Konusunda Hangi Kaynaklar Okunmalı

Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm sizlere madde madde yazmak istiyorum :

1.Benim için ehli sünnet olması çok önemli.

2.Bu duaları zikirleri hangi kitapta bulabiliriz toplu bir şekilde.Mesela günde şu kadar şunu okuyanın günahları affolur.Şu zikir öfkeye iyi gelir gibi..

Okudunuz mu?  Cenâzelerin Yıkanması (Cenazenin Gasli)

3.Mobil uygulamalar olarak da takip edebilirim önerirseniz.

4.Ömer Nasuhi Bilmen’in ilmihali var,meal olarak Feyzul Furkan okuyorum mobilden tefsirli.Bana bu şekilde açıklayıcı hadis kitabı lazım.Ayrıca Risalei Nur okuyorum ve mobilden de hadis okuyorum.

5.Hayatüs Sahabe okuyorum mobilden ama bana seri olarak Hz.Ebubekir Hz.Ömer Hz.Osman ve H.Ali’yi anlatan o tarz yazar istiyorum.

Okudunuz mu?  Ayet ve besmele yazılı kağıtları üzerimizde taşımamız caiz midir?

6.Önerebileceğiniz ehli sünnet hocaların kitapları var mı ve ehli sünnet olduğunu nasıl anlıyoruz ? Bildiğim bir iki hoca var ama internette ehli sünnet hocaların kitapları diye aratınca çok bilgi kirliliği var herkes kendisine ehli sünnet diyebiliyor bilmeden yanlış birinin bir şeyini okumak istemem.

Okudunuz mu?  Tecelli-i Zati Ne Demektir, Efendimizden (sav) Başka Mazhar Olan Var mı?

7. Hakikat Kitabevinin kitapları ve Osman Ünlü ehli sünnet midir ? Bu yayınevinin bazı kaynakları çok eleştiriliyor bazıları ehli sünnet diyor.

Allah razı olsun şimdiden YouTube kanalı bile önerebilirsiniz bana her türlü kaynağa açığım her şeyi kullanabilirim yeter ki şu bilgi kirliliğinden arınalım.

Okudunuz mu?  Gerdeğe girmeden boşanan kadın mehir alabilir mi?

hakikat kitabevi

Bu kategoride yer alan Müslümanın Ecnebiden Faiz Alması Helal Mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Din Konusunda Hangi Kaynaklar Okunmalı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.