Anasayfa
8 Mayıs 2021, 7:13
sizden02
Abone

İslam dininin ölüye verdiği değer hakkında ayet veya hadis bilen var mı?

İslam dininin ölüye verdiği değer hakkında ayet veya hadis bilen var mı?

yusuf61
Arkadaslar bir konuda acilen yardima ihtiyacim var. yardim edebilirseniz çok makbule gececek. Islam dininin ölüye verdigi deger hakkinda ayet veya hadis bilen var mi? Ve dinimizce ölen insan neden yakilamaz. ister mümin ister kafir olsun neden saygi gösterilir? Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  İlahiyat yeterlilik sınavı ..

Cevap: Islam dininin ölüye verdigi deger hakkinda ayet veya hadis bilen var mi?

Hoca
< Arkadaslar bir konuda acilen yardima ihtiyacim var. yardim edebilirseniz çok makbule gececek. Islam dininin ölüye verdigi deger hakkinda ayet veya hadis bilen var mi? Ve dinimizce ölen insan neden yakilamaz. ister mümin ister kafir olsun neden saygi gösterilir? Allah razı olsun. >
bir hadisi ben vereyim gerisi gelir inşAllah

Okudunuz mu?  Büyü mü yoksa sadece dua mı??? Sevgiyle Kendine Bağlamak İçin

Ölünün kemiğini kırmak, onu diri iken kırmak gibi ona acı verir. [Ebu Davud, İbni Mace]


Yanıt: Islam dininin ölüye verdigi deger hakkinda ayet veya hadis bilen var mi?

yusuf61
Allah(c.c.) razı olsun….


ölüye saygı hadis

Bu kategoride yer alan Din mi kültürü etkilemektedir yoksa kültür mü dini etkiler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İslam dininin ölüye verdiği değer hakkında ayet veya hadis bilen var mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.