Anasayfa
29 Mayıs 2021, 20:57
Sohbet
Yönetici

Kaybolan Şeyi Bulmak İçin Dua

Kaybolan Şeyi Bulmak İçin Dua

harunbaba06
Kaybolan bir şeyi bulma duası

Kaybolan, çalınan birşeyi bulmak için, hergün yirmibeş kere, “Yâ câmi’annâsi liyevmin lâ raybe fîhi innAllahe lâ yuhlifül mî’âd icma’ beynî ve beyne…” duâsını okumalıdır. Buluncaya kadar okumalıdır. Duânın sonunda da kaybolan şeyin ismini söylemelidir.

Okudunuz mu?  Kadın ve kayın biraderi ve damat baldız mahremiyeti hakkında hadis ve açıklaması

Ayrıca, iki rekat namaz kılıp ardından, “ya hâdî ve ya râddet dâlletî, erdid aleyye dâlletî bir izzetike ve sultanike, fe-inneha min fadlike ve atâike.” DUA KİTABI


Cevap: Kaybolan Şeyi Bulmak İçin Dua

sbr yldrm
Allah razı olsun
çok teşekkür ederim
ellerinden öperim

Okudunuz mu?  Kürtçe İslamın Şartları

Cevap: Kaybolan Şeyi Bulmak İçin Dua

Fetva Meclisi
Kaybolan şeyi bulmak için okunacak duâ

Kaybolan, çalınan birşeyi bulmak için, hergün yirmibeş kere, “Yâ câmi’annâsi liyevmin lâ raybe fîhi innAllahe lâ yuhlifül mî’âd icma’ beynî ve beyne…”(71) duâsını okumalıdır. Buluncaya kadar okumalıdır. Duânın sonunda da kaybolan şeyin ismini söylemelidir.
Ayrıca, iki rekat namaz kılıp ardından, “ya hâdî ve ya râddet dâlletî, erdid aleyye dâlletî bir izzetike ve sultanike, fe-inneha min fadlike ve atâike”. duâsını okumak da maksadı hasıl eder.


kaybedileni bulma duası, kaybedileni bulmak için dua, kaybolan şeyleri bulma duası

Bu kategoride yer alan Şirk sayılan işlere örnekler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kaybolan Şeyi Bulmak İçin Dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.