Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:03
sizden92
Abone

Ruhani varlıkları hissediyorum; kurtulmak için ne yapmalıyım..?

Ruhani varlıkları hissediyorum; kurtulmak için ne yapmalıyım..?

suleymanemre166
Üniversite öğrencisiyim; odamda tek kalıyorum… çook kitap okuyorum. Sessizliği seviyorum… Ne zaman ya bir Kuran-ı Kerimden bir ayet duysam, içimde bir ürperti başlıyor. Besmeleyi bende duysam başkası da söylese ensemde bir şeyleri yukarıya doğru çekildiğini hissediyorum. ve ondan sonra rahatlıyorum. Bunun ne anlama geldiğini bilen var mı??

Okudunuz mu?  Polis olan birisi işi gereği adam öldürse günah mıdır?

Cevap: Ruhani varlıkları hissediyorum; kurtulmak için ne yapmalıyım..?

lamelif
bende yanlız namaz kılarken içimde bir ürperti oluyor
genelde sabah namazlarında daha çok o tuhaf hisse kapılıyorum


Yanıt: Ruhani varlıkları hissediyorum; kurtulmak için ne yapmalıyım..?

Hoca
< Üniversite öğrencisiyim; odamda tek kalıyorum… çook kitap okuyorum. Sessizliği seviyorum… Ne zaman ya bir Kuran-ı Kerimden bir ayet duysam, içimde bir ürperti başlıyor. Besmeleyi bende duysam başkası da söylese ensemde bir şeyleri yukarıya doğru çekildiğini hissediyorum. ve ondan sonra rahatlıyorum. Bunun ne anlama geldiğini bilen var mı?? >
Bu söylediğin durum ruhani varlıkların enseni ellemesi değildir.
Kur’an okunurken, etkilenmek/huzur bulmak, mümin için gayet normal bir durum.

Okudunuz mu?  Sabah kalktığında annemin elinde kına vardı bu ne demek?

2. Müminler ancak, Allah anıldığı zaman yürekleri titreyen, kendilerine Allah’ın âyetleri okunduğunda imanlarını artıran ve yalnız Rablerine dayanıp güvenen kimselerdir. 3. Onlar namazlarını dosdoğru kılan ve kendilerine rızık olarak verdiğimizden (Allah yolunda) harcayan kimselerdir.4. İşte onlar gerçek müminlerdir. Onlar için Rableri katında nice dereceler, bağışlanma ve tükenmez bir rızık vardır. (enfal süresi)

___________________
Süleyman kardeş sana tavsiyem, mümkün olduğu sürece hiçbir zaman yalnız kalma. ne demişler atalarımız: "Yalnız insan, kayıp insandır".
Odanda kimsenin olmasını isteyebilirsin ama enzından evde birileri olsun.

Okudunuz mu?  Başkasına inilen-bağışlanan hatmin duası nasıl yapılır?

Yorum: Ruhani varlıkları hissediyorum; kurtulmak için ne yapmalıyım..?

Kayıtsız Üye
Ben İstanbul’dan Aydın’a taşındım uzun süre boş kalan bir ev burası geldiğinden belli tuhaf şeyler oluyor evimde kız kardeşim kaliyordu uyurken başında bir suretin durduğunu görmüş bende geceleri evde tuhaf su sesleri duyuyorum evdeki gömme dolabın kapakları açılıyor sürekli bir takım eşyalar yer değişiyor geceleri uyuyamıyorum gündüzleri yatıyorum bu evde oturdugumdan belli başıma bir takım. Kazalar geldi yandım geldi sizce sebebi nedir

Okudunuz mu?  Sıkışık abdestle namaz kılmak

ruhani varlıkların görüntüleri, ruhani varlıklardan korunmak için dua, ensemde urperti oldu

Bu kategoride yer alan Tuvalet ve lavabo bir arada olan yerde el yikamam günah mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ruhani varlıkları hissediyorum; kurtulmak için ne yapmalıyım..? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.