Anasayfa
26 Şubat 2023, 19:57
missa04
Abone

Ruhani bir varlığı hissediyorum

Ruhani bir varlığı hissediyorum

meltemmm
Bazen yanımda duran evin içinde dolanan birinin olduğunu hatta bir adamın olduğunu hissediyorum.Evin kalabalık ya da boş olması hiç farketmiyor.Daha çok yatak odamda dolabın önünde o şeyi karartıyı görüyorum. Sanki Dolabın içinde bir şey varmışta oradan çıkıyormuş gibi. Odanın şeklini değiştirsemde bu değişmedi. iki üç kez uyurken yanımda birini hissedip gözümü açtım ve hani baş ucuma çöküp bana baktığını gördüm. 2kez de saçımı okşadığını hissedip uyandım 1kezde gözyaşı yanağıma değdi. Tabi bunlar rüya değil uyandığımda başımda o karartıyı görüyorum ve ben arkama dönüp korkarak uyuyorum. 3-4 aydır bir şey olmuyor. Ama bu uzun yıllardır değişik şekillerde olan şeyler.yani bir zaman sonra bu olanlar yine başlayacak hatta 1 ay boyunca bir şey olmuyor diyelim ben herhangi bir zamanda onun eve geldiğini aynı ortamda olduğumuzu bile hissediyorum. belki alakası yoktur ama çocukluğumdan beri bana birşeyler yatsı namazını kıldırmıyor. namazın yarısında bozmak zorunda kalıp kaçıyordum. Hatta namaz kılarken yanıma annemi babamı bile alsam bu değişmiyordu.Bu nedir ? Şuan hamileyim. Yine aynı şeyler olsun istemiyorum ve endişeleniyorum.


Cevap: ruhani bir varlığı hissediyorum.

Mürid74
Sevgili kardesim,

senin yasadiklarin hakkatan çok derin bir konu ve bunun cesitli nedenleri olabilir.
Şuan anladigim kadariyla bu olaylarin tekrar ceryan etmesinden endise ettigini söylüyorsun, buda sana olur olmaz pisikoljik olarak rahasizlik veriyordur. Pisikolojik baski oldugu zaman insan kendi elinde olmadan ister istemez birseyler hisseder, ürperir veya görmedigi birseyi gördügünü zanneder.
Bu konuda bir bilirkisiden yardim almani tavsiye ederim!!!

Bundan önce yasadigini seyler gelince, bunlari yorumlamak benim acizane düsünceme acik ve netdir ve yorunlamaya gerek yokdur.
Bazi seyler vardir bunlarin nedenini biz bilemeyiz, arayisa ciksak bile verilen cevablar cesitli olur, fakat tatminkar degildir.
Bence yasadigin seylere engel olmaya calisman veya korkunun dozunu artirman, bu nedenleri ve olaylari artirmis olabilir.
Inanci yerinden olan bir kardesimizin yapacaga tek sey, hayrida serride yaratanin Allah (c.c.) oldugunu bilmek ve Onun (c.c.) o andan haberdar oldugunu ve senin basina ne geliyorsa Onun (c.c.) izniyle geldigini bilmek ve idrak etmekdir.
Bunu o temiz kalbine naksedebilirsiz bu korkularini ve endiselerini insAllah yenebilicegini cani gönülden inaniyorum.

Yatsi namazında olan engelemeye gelince, bu durumu artik anladigim kadariyla uzun bir zamandir yasiyorsun.
Her vaktin namazı çok önemli ve kiymetlidir, fakat Sabah ve Yatsi namazını kilmak insan bedeninin en tatli anindan (uyku) feda ederek Allah´a (c.c.) yönelmekdir.Seni yatsi namazında rahatsiz eden seyin ne olursa olsun ona muhalefet ederek namazdan önce ellerini acip Allah (c.c.) dua etmeni ve senin Ona (c.c.) yönelirken engel olacak herseyden dolayi yardim etmesini istersen, süphem yok ki Rabbimiz bu konuda sana yardımcı olacakdir.

Hamile oldugunu yazmisin, insAllah Allah (c.c.) sorunsuz bir dogum nasip eyler ve evladini önce Rabbine iyi bir kul, sana ve esine iyi birer evlat ve milletede hayirli bir insan olur.
Hastaneden evine geldigin zaman, lohsa döneminde nasıl hareket edicegine dair kendini bilgilendir ve hazirlikli ol!!!

Allah (c.c.) yardımcımiz olsun!!!


Cevap: Ruhani bir varlığı hissediyorum

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar bende çocukluğumdan beri sanki yanımda hep birisi varmış gibi hissediyorum. Gelip benimle hiç konuşmadı ama onu hissediyorum. Mesela evde yalnızken atıyorum, düşüyorum ve düştüğüm için utanıyorum. Sanki birisi beni izliyormuş gibi. Onu hep yanımda hissediyorum. Şarkı söylesem mesela, sesim çatlasa sanki birine hesap vermem lazımmış gibi of ya söyleyemiyorum, olmuyo gibi birşeyler diyorum.


Cevap: Ruhani bir varlığı hissediyorum

Şii
Psikolojik bozuklukta cinler kişiye daha musallat olabilir ve görünebilir. Bu durumda iyi bir hocaya muska yaptırın geçer.

Okudunuz mu?  İslamda idam cezası var mı?

Kayıtsız Üye
bir insan neyden korkar önce bunu düşünmeli eğer korma nedenini çözerse fazla korkmaz birde Allah’a yakın olmak lazım


Kayıtsız Üye
Evde yanımda birinin olduğunu beni izlediğini hatta evin içinde dolastığını hissediyorum bu çok kötü bir duygu her an heryerdeymiş gibi ,bana yardımcı olun pek sık olmuyor fakat olduğu zamanlar kötü birşeyler olacağını seziyorum ölüm haberi felan gibi içime büyük sıkıntılar çöküyo ne yapacağımı bilmiyorum.


Kayitsiz uye
Ben her gece uyurken odama geceleyin birinin beni izledigini hissediyordm gecenin bir yarisi yatagimin tam karsisinda beni izliyordu hiç bir şey yapmadn ben hissedip uyaninca kayboluyordu ne yapmaliyim birinin uykuda sürekli bni seyretmesi hosuma gitmiyor


Kayıtsız Üye
Şuan banada oluyor,yatamiyorum.Arastirayim dedim bazen evde bende onunla sohbet edercesine konusuyorum bilmiyorum yanimda hissediyorum gercekte varmiscasina bazen gozlerimi kapatip sarildigim bile oluyor.simdiyse yatamiyorum sanki durmadan beni izliyor basimda dikiliyor,her gozumu kapattigimda onu hissediyorum hafiften sogukluk hissediyorum zarar vermesinden korkuyorum sadece


Kayıtsız Üye
selam aleykum arkadaşlar . Allahuteala ayetınde biz insanları ve cinlerı bana ibadet etsın dıye yarattık buyuruyor..bu ewrende bı biz yokuz rabbın yaratmıs oldugu ok alem ve varlıklar vardır..biz onları goremeyız onlar bıxı gorurler.bazen hıssetırırler kendılerını..biz nasıl müslümanssk onlarında müslümanı hristıyanı müsevısı kafırı bile var tıpı ındsanlar gıbılerdır hayatları bıze benzer..bizler onlarla aynı ewrende farklı boyutlardayız.onlarda ewlenır cıcukları olur vs vs.burda su gerek attıgımız adımda euzu besmele cekersek bes vakit nsmazı kılarsak kuranı okursak hıc bı sekilde gelemezler gelseler de dahil ne hıssetıtrler nede bir etki vesvese verırler oyuzden kafanıza takmayın ve fazla düşünmeyınhatta öyle bir an olurki sacını ojsaması olsun sızu ızlemesı olsun bu haller hosunuza gıtmesını bıle saglar yanı ınsan sunu dusunur ya bu varlık bana aşıkmı gıbısıne..en buyuk varlık haktealadır.ekuvvetlı silah duadır ve en buyuk huzur namazdır..ıste ozamn da melekler ızler bızlerı saf saf …aynayada çok bakmayın ve besmeleyı agzınızdan hıc dusurmeyın rabtealamız yar ve yardımcımız olsun ınsAllah…


Kayıtsız Üye
Herkeze selam ,
Ben bazi gecelerde uyurken ansizim yanima çok hafif ve guclu bir varligin enerjisini odami geliyor ve uyaniyorum ve gozumu acmiyorum fakat o enerji vucuduma o derece yakin oluyor ve yuksek derecede kulak chinnemesi oluyor ve vucudumun ici ve disi enerji doluyor ve bu 1 ile 5 dakika suruyor ve beni hiç zarari ve korkutmasi yok, normaliy saat
2.30 ile 4 arasi gece oluyor, bu nedir?


Kayıtsız Üye
Merhaba arkadaşlar sizin gibi benimde sorunlarım var ama ne olursa olsun duayı ve tövbe istiğfarı elden bırakmayın. Şöyle düşünün onları yaratanda ALLAH ( C.C ) ♡ bizi yaratanda ALLAH ( C.C ) ♡ herşeyi yaratanda ve herseyin sahibi olan ve yarattiklarini koruyup kollayan herşeyi bilen işiten duyan gören ALLAH ( C.C ) ♡ sığının. O bize yeter..


belgin
Bendede oluyor o yūzden namaz kılarken korku içinde oluyorum bence şeytanin iş


Kayıtsız Üye
uyurken şarkı açtım telefonu yanıma koydum. battaniyeyi de başıma serdim. öylece uyuya kaldım. bu gece uyurken ilk önce bir kabus gördüm daha sonra yani o kabus bittikten sonra yarı uyanır hale geldim ve birinin beni öptüğünü hissettim. ilk önce bu kişiyi annem sandım sonra battaniyemin alt tarafını açmaya çalıştığını hissettim. bende ona karşı geldim elimle yüzünü ittim sanki ama yüzü iter gibi değildim. tuhaf bir şeyi itiyordum sanki ama dişleri de vardı. daha sonra korkup anneme seslenmeye çalıştım ama yapamadım çok bağırdım ama sesim çıkmadı en sonunda bağırarak anneme seslendim. uyanmıştım tamamen ve o öpücüğü hissediyordum. telefonum masanın üzerindeydi ve şarkı kapanmıştı. üzerimde ben çabalamaya çalıştığım haldeydi. bana ne oldu bilmiyorum ama çok korkuyorum. hala korkuyorum. sanki bir şey bu yazdıklarımı da okuyor gibiyim.

Okudunuz mu?  Allah neden evlat vermez

Kayıtsız Üye
bence o geldiği zaman ALLAHA dua et bazılarınıza saçma gelebilir ama doğru birşey


Kayıtsız Üye
merhaba yine ben bence onunla konuş


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum
Benim oturdum evde altin da zindanlar filan var ve (3 harflilerin) oldugu soylenirdi 3 4 gun önce mama die birini uydurdum ve sanki her dakka yanim da beni izlioyor gece yatatken arkamda bisey var hisediyorum ama bisey yok yanimda uyuyo hisediyorum benimle oturuo ve aynaya dikkatli baktim da siyah kolyeli bir kiz goruyorum kafayi yiycem koridor da bile gezemiyirum yanim da oldunu hisediyorum tek basima oda da duramiyorum isik gelip gidiyir yardim edin napacami bilmiyorum ayna da ki kendimden bile korkuyorum


Kayıtsız Üye
Ne yapalım ya Allah rızası için bişeyler deyin ben azeriyim. Gözlerimi yuman zaman birinin bana baktığını hissediyorum sonra gözümü açıyorum hiç bişe yok yeniden yumuyorum açmicam diyorum ama gitdikçe bana yaklaştığını hiss ediyorum yeniden açıyorum ama hiç bişe yok bana facebooktan Allah rızası için bişeyler yazın azeriyim


Bilgin Birey
karartıyı görüyorsan karabasan denilen cin türüdür. sıkıntılı zamanlarda iyice daraltmak için gelir. düz yattığınızda üzerinize ağırlık verir ve kulağınız çınlar. onu hissettiğinizde odadan gitmesini istediğinizi düşünün. Gitmiyorsa nas suresini okuyun.


Şema
< yuman zaman birinin bana baktığını hissediyorum sonra gözümü açıyorum hiç bişe yok >
Sesinki sadece korku ve endişedir sadece ne cin ne başka şey.
Korunma dualarını rahat uyu


Kayıtsız Üye
Abilerim, ablalarım. Bildiğiniz duaları okuyun. Bol bol La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim diyin. Bunun 99 derde devası vardır. Ayetel kürsi veya bildiğiniz duaları okuyun . Yatarken euzu besmeleyle yatın. Yataginizda pis şeyler ( ekmek kirintisi ) felan olmasin temizleyin. Temizliğinize dikkat edin.

Dua okuyup Allah’a güvenerek yatın. İnşAllah kurtulursunuz. Allahin izni disinda bir şey yapamaz size. Allah’a guvenin yeter size. Namaza ve ibadetlere dikkat edin.

İyi gunler dilerim.


Ufuk ekşi
Selamunaleykum kardeşim . öncelikle korkucagın hiçbirşey yok bunu yaşayan bir çok insan var etrafımda şeytan ve cin den korkmaman gerekiyor Allah’ın yarattığı hiçbir varlıktan korkma Allah hiçbir varlığı insandan üstün yaratmamıştır. En büyük silah dua dır . Allahümme inneke sellatte aleyna. Bu duanın devamını her yerde bulabilirsiniz bu duayı ayeterkürsü felak ve nas dualarını hergün oku Allahın izni ile yardımcı olacaklar . ve sakın unutma RABBİMİZ İNSANLARI BÜTÜN VARLIKLARDAN ÜSTÜN YARATMIŞTIR..


Kayıtsız Üye
Gece dolabin önünde sanki biri varmış gibi hissediyorum ayakta dururken sanki arkamdan biri geciyormus gibi oluyor bide banyoya girince gozlerimi kapatamiyorum biri gelicekmis gibi oluyor


Kayıtsız Üye
Uzun zamandır ara ara yanıma birinin yattığını hissediyorum ama yataktan kalkamıyorum bugün aynı şey tekrar oldu bu sefer bana sarıldığını hatta elini boynuma koyduğunu hissettim dokundum hatta bn kendimi rüyada hissederken bir anda yattığım yatak sallandı diğer tarafımı yattı o sırada uyandım kalkıp abdes alıp tekrar yattım ama endişeleniyorum ileride başıma farklı şeyler gelir diye.


linseruh
Benim adım Selin. 14 yaşındayım. Olay 7,8 yaşında rüyamda etrafımda toplanan köpekler ve benim bağıramayıp sonunda zorla uyanmam la bitiyordu. Hep gördüğüm bir rüya vardı ben evimin orada ki yokuştan tuhaf bir kıyafetle çıkarken arkamda bir sürü köpek oluyordu onların farkındaydım. Ama arkamı dönmekten yada koşmaktan korkuyordum evime yaklaşınca hızlıca kapıyı ittirip eve girmem bir olup ayrıca uyanmam da bir oluyordu. Bu olay ablamın da bazen hatta annemin de başına geliyormuş. Ama benim hep sürekli gördüğüm rüyayı sadece ben görüyordum. Oradan taşındık bu sebepten dolayı değil. Çok öfkeli ve sinirlerine hakim olamayan bir kızım ne yazık ki artık sinirli olmam bağırmam beni bile kendimden tiksindirdi. Taşındığım evde gece uyumadan önce kapımın orada bir kadın gördüm. Biraz balık etliden daha fazla kilolu olsa da vücudunun her yeri aynı ölçüde olduğu için şişman denilecek kadar değil. Uzun boylu up uzun saçlı yüzü belli olmayan bir kadın gördüm. Gözümü kapattım yorganı çektim ve zar zor nefes alarak sabahladım. Ben farkındayım 7,8 yaşındayken de psikopat denilecek kadar ruh hastasıydım.
Bunlar psikolojim den faydalanıp bana yapıştılar adeta!!! O evden de taşındık ama buda onlar yüzünden değil babam yüzünden. Taşındığımız gün çatıya çıktım 4. kata oraya oturdum hep bir merakım vardır yüksekten aşağıya bakmaya. Yan şekilde otururken ayaklarımı dışa doğru atmamla, 4. kattan aşağı düşmem bir oldu. Ambulans geldi hep sürekli bilincimi konturol ettiler. 4 gün yoğun bakımda kaldım 2 hafta da hastane de. 6 ay pek fazla yürümem gerektiğini söylediler. Ama dinlemedim yine dinlemem olsa çünkü artık ölmek istiyorum… Okullar açıldı olayın üzerinden aylar geçti berbat okuldan eve olan hayatıma devam ederken bir gece ablamla aynı kaldığım odada uyurken kendimi 7. kat gibi bayağı yüksek bir yerin çatısında yürürken gördüm. Üstümde kırmızı tişört altımda siyah bir tayt vardı. Aşağı doğru düştüm bir anda. Orda oyun oynayan çocuklar çığlıklarla kaçıştı sesi hayla aklımda. Ben ölmüştüm cennete mi cehenneme mi gideceğim diye beklerken bir anda kaldığım odayı gördüm kalktım yerimden banyoda çamaşırları makineye atan anneme sarıldım ağladım o bana ne oldu ? diye şaşkınlık içerisinde sorarken ben hayla ağladım. Sonra gözüm açıldı ulan ben gidip anneme sarılmıştım nasıl bir rüya ulan bu bilincim açık baktım ablam bana dönüp bakıp tekrar yatıp yine bana bakıyor bende ona bakarken bir anda kas katı kesildim anne anne diye ağladım ama içimden. Dualar ettim sonunda rahatladım direk kalktım oturup saçlarımı yoldum ablam korkuyla ışığı açtı. Olanları anlattım. Ona da uyurken bir anda çok yüksekten düşüyor gibi olmuş çırpınarak uyandığını söyledi. Bir kaç saniye olan bitene anlam veremediğim için şok geçirirken duvardan garip sesler duydum su ve bir robot sesi gibiydi… Ablama sende duyuyor musun gibi ağzım açık bir şekilde baktım. O korkup ağlamaya başladı annemin yanına gitti bende geldim olanı biteni ağlayarak anlattım. Annemle uyudum ANNEMLE UYUDUM HEP O GÜNDEN SONRA! Karabasan oluyor bir şey yüzüme dokunuyor yemin ederim hissediyorum. Odamdaki koltuktan beyaz bir şey göğsüme doğru uçtu ve benim canım yandı. Parlak erik büyüklüğündeydi. Gece karabasan olurken ağzımı kapatan o şeyi gördüm kıllı ve goril gibi insana benzemiyordu. Burnu ve gözleri sanki yapışık üçgenimsi bir şeydi. Bir eliyle benim boşta olan o elimi tutuyordu bir eliyle de ağzımı dua ederek uyandım. Uyandığımda boşta kalan o elimin üstünde yatıyordum. Annem facebook ta bir hocadan dua isteyecek ti benim için. Ama o gün unuttuk. gece karabasan oldu sanki bacaklarımdan ağrı motor geçer gibi 25,30 saniye sürdü o sırada ilahi sesi duydum yanı başımda oraya doğru yönlenmeye pardon amk ilk önce ilahi sesi duydum uyurken uyandım gözümü açamadım ama kendimi ilahinin geldiği tarafa doğru yönlendirmeye çalıştığımda sanki içimden bir şeyler kaçıp gitti bana ilahi okuyan kişi erkek ve 18,19 yaşlarında gibi bir sesi vardı. O ilahi okuduğunda 25,30 saniye rüzgarlar sanki üstümden motor geçer gibi tuhaf bir şey oldu uyandığımda karabasanın değil ilahinin şokuna girip ağladım anneme anlattım onlar uyandığında kendimi güvende hissettim. Bir kaç hafta olmadı. Oradan da taşınacağımız son günlerde öyle acayip oldu ki uyurken sanki ruhumu bir ileri bir geri yaparken bir yaşlı amca sesinde biri bana dua okudu ve o olay bitti annemi uyandırdım tekrar uyuyamadım. Hep o evde diğer yataktan koltuktan televizyonun ordan bir el üstüme doğru uzanıp yok oluyordu. Şimdi oradan da taşındık. Gece rahatsız olup gözlerimi açtığımda onu görüyorum beni izliyor bazen dokunuyor anneme de son gün rüyasında göründüğü sırada ben annemin ağlama sesini duydum ama dokunamadım. Uyandığında kapının orada yüzünü çarşafla gizleyip ona rahatsızlık veren bir şey gördüğünü söyledi. Annem rüyasında ağlarken resmen konuşuyordu da. Felaket bir şey korku veriyorlar karabasan deyip geçmeyin bana cinler de bulaşıyor karabasan olduğunda bağırarak uyanıyorum hayatın gerçekliğini kaybediyorum toparlayamıyorum babamdan nefret ediyorum benim psikolojimin bu halde olmasının sebebi ta kendisi. Bazen kendi kendime konuşuyorum sonra sinirden saçımı yolup ağlıyorum delirmiş olamam diye. Düşünsene hiç bir üzerine çektiğin yorgan seni korumayacak! Her an birisi sana dokunacak hissi. Tuhaf yaratıklar rüyanda bağırıp itip kasıp dokunup sana zarar verecek ve çığlıklarla uyanacaksın… Gece birde düşün bunları şimdi hiç bir zaman asosyal insanlardan nefret eden her şeyden herkesten uzaklaşan insanlara ergenlik döneminde muamelesi yapma. Delirmiş insanları yadırgama, Ruh hastalarından imrenme, sinirlilere erkek Fatma deme. Öyle erkeksi bir yanım yok ama ruh hastasıyım belki biraz deliyim çok fazla sinirliyim ama kendimin farkına vardığım zamanlarda olabiliyor 😉 21.07.2016

Okudunuz mu?  Çocuk korkusu için dualar

Kayıtsız Üye
Selam arkadaşlar . Benim anneme bir kere öyle bir şey olduğunu anlatmıştı bana. Korku falan hissederseniz eğer o korkuyu yenmeniz lazim. Dua yapınız ve Allah’a güvenin . Ayetel kürsini okuyun ozaman size kimse zarar veremez. Allah yardımcımiz olsun amin.


Kayıtsız Üye
Şizofreni olabilirsin kesin değil ama bilemiyorum. Hiç kimsenin duymadığı ama senin duyduğun sesler falan geliyor mu veya sık sık halüsilasyon görüyor musun? Eğer bu gibi belirtiler varsa şizofreni başlangıcı olabilir hemen bir psikoloğa görün çünkü bu hastalık ağır bir beyin hastalığıdır

Okudunuz mu?  Namaza yeni başladım kılmadığım namazlar affolur mu

Kayıtsız Üye
Banada oluyor 14 yaşındayım tam 11 yaşımdan beri arkamda bir varlik var baski yapiyor bazen acaba rahmetli dedem mi sarılıyor diye düşünüyorum ama bu başka sanki ben onu tasuyormusum gibi ama dedem ben 6 yaşında iken öldü yani olsaydı biraz erken olurdu namaz vaktinde daha çok yük veriyor ve benim ağrıyor ben bu yüzden bahane olsun yada olmasın korkudan namaz kılamıyorum korkunc şeyleri açtığımda yok oluyor bu yorumu yazarken bile arkamda sırtında bana baskı uyguluyor korkuyorum herkez psikolojik diyor umursamiyor daha kötü şeylerin olmasından korkuyorum


Kayıtsız Üye
benim nisanlim sürekli uyurken birden uyandığını ve onunla konuşup dertlestigini soyluyo benden bahsettiğini saatlerce uyamadigini ve bunların cinler olduğunu soyluyo ve bende onun için endiseliyorum napmalim


arifselim
Nişanlın uyumadan önce abdest alsın ve 7 sefer ayetel kürsi okusun. Odasında gün içerisinde kuranı kerim okunmalıdır. Allah’ın izniyle bu hayaller veya rüyalar geçecektir.


Kayıtsız Üye
Karbasan basmış seni yani cinler okuyupda yat hiç bişe olmaz

Okudunuz mu?  Çok konulan sahabe isimleri

Kayıtsız Üye
Belkide sana aşık olmuştur yani benim bildiğim kadarıyla bu tür şeyler mümkün kesinlikle bir psikoloğa gitmenin faydası var. Geçmiş Olsun


Kayıtsız Üye
Ben öncelikle yalniz yaziyorum bir gün sabah oldu ben yatiyordum içimden dedimki şimdi bir kahvaltı cay kahfe olucak hazir yemek dedim kaltim tuvaletimi banyomu yaptım mutfağa gittim hazır bir sofra ne ararsan vardı besmele çektim bir lokma aldim ve rahmetli babamın oğluma yarasin dedigini isitim korktum kaçtım evden akşam eve geldigimde yemekler doğumamis ayni vaziyette duruyordu


Kayıtsız Üye
ben bazen evde işte aynaya bakarken yanımda bişi varmış hisediyorum işteyken lavabodaydım 2 kez başıma ole geldi lavabonun kapı camına baktığımda karanlık bişey karşımda duruyor tipkı isan gibi camdan beni izliyor gibi gözümü kırpmamla aynı anda yok oluyor eğer diyorsanız biri seni korkutuyor korkutan başka hiç bir isan yok tek başımayken oluyor


Kayıtsız Üye
Ben yatakta uyumaya çalışırken birisi bana hızlıca bokundu bildiğim bütün duaları okuyorum ama yine oluyor


Kayıtsız Üye
Bana iki üç aydır bişeyler oluyor gecenin bir yarısı uyanıyorum yanımda biri varmış gibi hissediyorum o uyku sersemliğiyle kendimde olmadan ona sanki yer açıyorum ve oda gelip yanıma benimle beraber uyuyor ne olduğunu bilmiyorum lütfen yardım edin


arifselim
Bunlar etkilendiğin, çok düşündüğün veya yaşadığın herhangi olumsuz bir olay, yada işittiğin, okuduğun bir olaydan etkilendiğin için oluyor olabilir. Eğer bunu yaşamak istemiyorsan iradene sahip olmalısın. Ayrıca uyumadan önce 7 sefer ayetel kürsi okursan faydasını göreceksin Allah’ın izniyle.


Kayıtsız Üye
Aynen benimki de öyle ama çocukluktan beri değil şarkı söylüyorum utanıyorum beni biri izliyormus gibi hissediyorum bazen konuşurum da ne izliyorsun diye utanıyorum bazen korkuyorum kulağıma ağlama sesleri geliyor gözümüu kapatıyorum biri beni izliyor gözler görüyorum tanımadığım yüzler göz önüme geliyor aklima hiç yaşamadığım şeyler geliyor ben yapmışım gibi


Kayıtsız Üye
Aynı seyi bende yaşıyorum bunun bir açıklaması olmali o seyin erkek oldugunuda hissediyordum uykumdqn uyandırıyordu birinin beni izledigini anlayip uyaniyor onu görüyordum oda bana bakip kayboluyordu


Horoz
Arkadaşlar aynı durumu ve algılayamayacağınız kadar ötesini yaşıyorum hemde 5-6 yaşımdan beri ve 28 yaşındayım. Sebebini araştırmayın.. Hayır ve şerrin Allah’tan olduğunu unutmayın. Uyumadan önce abest alın ve Nas Felak surelerini anlamlarını bilerek okuyun. En önemlisi şu ki uykunuz geldiği zaman uyuyun. Yani kendinize günlük hayatınıza uygun bir uyku düzeni kurun bu kesin çözümdür. Güdüz günlük işlerinizde yorulup akşam stres atıp yatağınıza uyku için girdiğiniz zaman sorununuz çözülecektir… Yalnız kalmamaya çalışın yaşınız eriştiyse evlenin yalnız yaşamak zorundaysanız bile evinizin içine evcil hayvan almayın çünkü özellikle köpeklerin çoğu evin içinde birşeyler kovalayıp durur ve bu da daha kötü hissetmenize sebep olur. Unutmayın ki çölün ortasında bir başınıza olsanız da sizi gören ve şait olan en az 3 kişi vardır. Sürekli Kuran okuyun anladığınız dilde. Yalızca Allah’a sığının… Eğer ki al basması karabasan gibi bir durum yaşıyorsanız ilaç kullanmayın ve durumunuza alışın. Bu hastalığın adı uyku felcidir ve tedavisi yoktur. Beyin ruh ve vücut arasındaki iletişim bozukluğudur. Vücudunuz beyninizden uyu komutu aldığında bilinciniz açık kalır bu da rüya aleminde uyanık olduğunuz anlamına gelir ki elektrik sinyal boyutuyla birebir temas içerisinde olursunuz. Değişik hisler ve halisünasyonlara ya da gerçeklerle yüzyüze olmanıza sebep olabilir. Düzen ve kurtuluş sizin elinizde tıp ve din bu durumları çözemez. Allah’a emanet olun…


Kayıtsız Üye
Merhaba..
İsmim burcu,
Benimde bir sorum olacaktı size.. Ben 25 yaşındayım yaklaşık 2 yıl önce babamı kaybettim.
Ve o zamanda beri evimizde bulunan en küçük odada yatamiyorim çünkü babam hayatteyken bu odada uyurdu ve öldüğünden beri bu küçük odayı hiç uyumak için kullanmadim ama bir müddet sonra o odaya gecmem gerekti ve eşyalarını yatağımı o küçük odaya taşıdık. Ama yaklaşık bir kaç gece önce kapı aralık kalmış aniden uykudan uyanınca kapıya doğru baktım ayakta duran uzun boylu biri bana doğru bakıyor gibiydi tam olarak gözünü açtım yok oldu ve ben hala tedirginim acaba yine bu tür bir şey yaşarmiyim? Sizce bu ne olabilir psikolojik bir sorun mu? Cevaplandırırsaniz sevinirim iyi günler…

Okudunuz mu?  Arefe günü ölüler bizi görür mü?

Sabır
Bir şey görmek için önceden zaten kendini hazırlamışsın. Hiç bir şey görmeyip hayalinle canlandırmış olabilirsin.
Yok gerçekten diyelim ki babanı gördün o zaman o senin baban zaten baba evladına bir zarar vermez.


Kayıtsız Üye
Ben geceleri uyurken arkamı boşluğa doğru dönüyorum sanki sırtıma biri dokunuyor ama dokunduğundada bastırıyo ve canımı yakıyo sonra yine yapıyo bu sefer sağıma doğru dönüp uyumaya çalışıyorum o sırada nas suresini okuyorum geçiyor


İslam
Arkasında birini hissetme meselesi geceleri yalnızken olur bu sadece korkudan ibarettir.


Kayıtsız Üye
Banada aynisi oluyor aksamlari gecelri evin kalabalik olup olmamasi fark etmiyor. Duvar dibinde bana baktigini hissediyorum. Ilk gördüğümde gece idi hamileydim. Esim askerdeydi gece uyandim ve eşim evin ortasina oturmus arkasi donuk deli gibi sallaniyordu bir yandanda bebek aglamalari yankilaniyordu. Tam esime doğru giderken uyandim ama çok gercekciydi daha sonra abimin ayak ucunda iki tane kadin gördüm ustu basi beyaz saclari bellerine kadar abime bakiyolardi ben yanlarindan gectim bana hiç bakmadilar bile isigi actim ve kayboldular abimde hep tedirgin olur geceleri.
Simdilerde ise ozellikle gecelri evin herhangi bir kosesinde beni izledigini ve erkek oldugunu hissediyorum perdelerin hiç bir hareket yokken sallandigini goruyorum bas ucumda ayak ucumda her gece ben yatarken bana baktigini hissediyorum. ama gormuyorum şuan sadece his ama çok kuvvetli bir his bazen yatiyorum ve sabah namazına kadar uyuyamiyorum arada bir bas ucumdan yuzume dokundugunu hissediyorum korkmuyorum ama bu çok tuaf. Sadece bir defa yatarken eşim gibi yanima geldi ve arkasini donup yatti ben ona dokundugum anda uzerime atlayip beni yatagin kosesine sikistirdi o anda gozleri buyudu agzi disleri kocaman oldu insan gibi diyildi çok korktum bismillah diye bagirarak uyandim ne oldugunu hala anlayabilmis diyilim sizce bu nedir


Kayıtsız Üye
Cinler ile dalga geçtiğim günün gecesi yatağıma yattım yüzüm duvara -yani sol tarafa-dönüktü sonra arkama birinin yattığını hissettım ve yavaş yavaş yastığı çekiyordu kimse olamazdı çünkü kapıyı kitlemiştim bu ne olabilir yaşım 13 bu arada


Vatansever
Arkadaşlar Fatiha, Nas, Felak sürelerini Ayet-el Kürsi duasını başta olmak üzere aralıksız okuyun hadisi şerifte ahir zamanda insanlara uyku ve uyanıklık arasında bilincin yarı açık olduğu anlarda musallat olunabilecegi Bildiriliyor abdestli geçilmeli ve takva sahibi olunmalı günlük yasantimizdaki günahlarimizda ısrarcı olmamız koruma kalkanimizi zayıflatır (haram yemek- sans oyunlari- fal buyu- giybet- göz zinasi vb


Kayıtsız Üye
Saat 3 ve 4 arasi nr okursa olsun kalkma ve namaz kil Allah’a dua et


Kayıtsız Üye
bazı arkdaşlar pskolojik demişler ama bu kadarı pskolojik olmaz 🙂 bir hocaya gitmenizi öneririm ama güvenilir birisi olsun


Kaleli
İyi günler.Son 2 aydır annemi rahatsız eden bir iç sesinden bahsediyor.Onu sorguya çektiğini bazı şifreler gönderdiğini söylüyor.Annemin iç sesiyle karşılıklı konuştuğuna şahit oldum.Çokça Ayetel Kürs-i ve bir çok sure okudum.Ara ara oluyor.Annemin hal ve hareketlerinde bir sıkıntı yok her zamanki annem ama bu çok başka bir hal aldı.Annem bir tarikata bağlı.Onların kendisini sınava tuttuklarını söylüyor.Müridlerine böyle oluyormuş O’ na göre.(Şeyh Bilal Nadir Hz tarikatin bağlı olduğu yer) Çok çaresizim ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım.Allah u Teala yardım etsin hepimize.

Okudunuz mu?  Cömertlik Hadisleri

Kayıtsız Üye
Biz ablamla ben ablamın evine gittik mi korku filmleri izliyoruz dabbe serisi siccin falan bir sure sonra ben rüyamda onların olduğu yerlere gittigimi ve onları insan kılığın da goruyodum rüyamda ezan okunuyodu ve gun doguyodu baya korkmusdum bir kaç kez gorup aldiris etmemişdim en son gördüğümde baya korkmuşdum ve aynı gece ablamda görmüş buna benzer şeyler ve şimdiler de ablam onu evde birinin takip ettigini hissettiğini söylüyor ben gene izliyorum ama artık korkmuyorum o kadar gecen gece rüyamda insan içine girmis olduklarini gördüm ve onu öldürdügümü gördüm sizce ablama neden boyle oluyo ? Bide benim diğer gördüğüm rüya ne anlama gelir ??


arifselim
Size bunların neden olduğu gayet belli ve ortada. Bu tür filmleri izlemek hem zaman kaybıdır hemde insanın psikolojisini etkileyebilir. Hiç olmayan şeyleri varmış gibi hissetmeye başlar. Bu filmeri izlemeyi terkedin Allah’ın izniyle zamanla geçecektir.


Korku
Ben sürekli birinin bana dokunduğunu ve yanımda oldugunu hissediyorum çok korkuyorum namaz kılmami engelliyordu nefes anlamıyorum sanki boğazını sıkıyor en önemlisi tam uykuya dalicam yüzünün 2cm yakınında kopek ağzını açıp yer gibi saldiriyo ve yuksek biyerden atıyor beni öyle korkarak kalkiyorum hep var ne yapmalıyım gece lavaboya zor gidiyorum önüme çıkarmıştır diye


Kayıtsız Üye
Gece uyuyordum yatağımın üstünde sanki ayaklarımın üstünde biri var dı ve ben ağırlığını hissetip uyandım.
Geceleri genelde evde sanki birileri var ve yemek yiyormuş gibi hissediyordum.
Sonra mutfakta biri varmış gibi hissettim ve hemen mutfağa geldim tencerelerin ağzı açıktı ve ben kapattığıma eminim.
Ama ben korkmuyorum böyle hissedenler varsa hemen besmele çekip mutfağınızı toplayın.
Çünkü o varlıklar en çok yemeğin üstünden yerler ve alışkanlık olur ve hep ordan yerler…


Kayıtsız Üye
Gece 3 4 gibi 5 dakika aralıkla iki kez çok güçlü bir enerji hissettim bana ilkinde sadece eğildi yüzüme ben bakamadım korkudan gözlerimi kapattım ama eğiliğ baktığını hissettim başta annem sandım ama ikinci kez olduğunda çenem tutulduğunu farketttim yada ben korkudan öyle tepkide vermiş olabilirim yşne eğildi yüzüme bir ışık tuttu sanki parladı gözüm kapalı ama parladı içimden bildiğim süreleri okudum besmele getirdim hep sonra giderken kulağıma bir şey fısıldadı ne olduğunu anlayamadım ama fısıldadı eminim arabça bişey dedi yada türkçe emin değilim ama sonra sabah oldu gözğmğ açtım uyanıktım be halada uyuyamadım daha bş kaç saat önce oldu ve ilk kez oldu bana.


Kayıtsız Üye
Banada oluyor bilmiyorum şuan vücudum soguklasti yatıyorum sonra hissetme başladım vücudum dokunuyor sanki sonra kulagıda bir şey yaptı çınlama duydum bu rüya dedim ama gözlerimi acamadim zorla beni uyutuyor napsam gerekiyor bilmiyorum ama gittikçe korkuyorum hatta geceleri uyuyamiyorum.YARDIM ET LÜTFEN SANADA OLMUŞ.


Ahmet
< rüya dedim ama gözlerimi acamadim zorla beni uyutuyor napsam gerekiyo >
Forumda kabus veya karabasan yazın okuyun lütfen cevabınız ordadır


Kayıtsız Üye
Gece biri bana bakıyormuş gibi hissediyorum hatta yatağıma yatığım zaman yanımda bir sıcaklık hissediyorum hatta birkaç gün önce geceliyin ansızca uyandım tam uyumaya çalışırken biri omzuma elini koydu hemen kendimi o tarafa çevirdim kimse yoktu sonrası bacağımı sanki birisi sürtüyor gibi geldi kalktım salona gittim . sabahları ise evde tek iken birisi kapıyı vuruyor gibi ses çıktı kapı deliğimden baktığımda kimse yoktu.
Lütfen cevap verin gece annemle yatıyorum korkudan .

Okudunuz mu?  Vitir namazında Kunut yerine başka bir dua okusam olurmu?

Geceleri sanki birisi beni izliyormuş gibi hissediyorum her yattığımda yatağın boş kısmından bana sîcaklık geliyor bir kaç gün önce uyurken bir el benim omuzuma dokundu bende o eli bıraksın diye kafamı çevirdim kimseyo göremedim sonra bir el benim bacaklarıma sürtüyor sonra örtüyü üstüme örtüm gitti sabahları tekken koridorda ayak sesleri bazen kapının vurulduğu bir ses geliyor kapıyı actıgimda hicbirsey olmiyor her ayda falan oluyor lütfen ne olduğunu söylermisiniz.


bbgbbg
Gece yatmadan 3 ihlas 3 nas 3 felak okuyup,ellerine üfleyip ellerini vücudunun uzanabildiğin yerlerine sür ve öyle yat.Peygamberimizin(sav) her gece yatmadan yaptığı şeydir aynı zamanda bu tarz şeylerden Allah’a(azze ve celle) sığınmanın en güzel yoludur.Konu hakkında daha ayrıtılı bilgi verenler olabilir benim sadece tavsiyem bu olabilir.Allah(azze ve celle) hepimizi dünya ve ahiretin musibetlerinden korusun,amin.


Kayıtsız Üye
bendede böyle seyler oluyodu hatta evimize gelen misafirlere söylemiyorduk onlar ertesi gün bize tuhaf seyler oldugunu söylüyorlardı söylemek zorunda kalıyordum artık zamanında büyü yapıldı bana muhtemelen musallat olan neyse Allah sıgındım eşim bile ürperiyordu iyi bişey herhalde zararı dokunmuyo hala var Elhamdülillah müslümanım inanclıyım anlatınca sizofren derler inanmazlar yasayan bilir koskoca kainat boşa yaratılmadı herhalde ne diyim Allahım her seyin iyisiyle karsılastırsın


Kayıtsız Üye
Aynılarını bende hissediyorum ve korkuyorum. Evde kimse yok odamdan mutfaga gitmeye korkuyorum. Geceleri bütün lambaları açıp odama o şekilde gitsemde beni izlediğini hissediyorum. Evde kedim var bazen bir yere bakakalıyor. Miyavlayıp ardından kaçıyor. Dahada çok tedirgin oluyorum


Kayıtsız Üye
Uyuyacağım zaman yatağa girince kendi aura mı görüyorum… arada bir yatakta uyurken havalanıyorum ((kamera kayıtlarinda gördüm)) gece 12 den sabah 6 ya kadar vücudumu rengarenk bir ışık kaplıyor (nedir bu korkuyom) gece 3:00 gibi telefondaydim birden bire vücudum rengarenk ışıkla kaplandı …Bağırdım ..Ne bu ?


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm gece veya gündüz farketmiyor biri ben uyurken gelip benim ayamdan veya kolumdan silkeleyerek kalkıyor bu duruma alıştığım için önemsemiyordum ama bu aralar kalkmam için herşey yapiyo üstümde birşeylerin geldiğine hissediyorum artik geceleri uyuyamiyorum şimdiden sevgiler teşekkürler


Kayıtsız Üye
Bunu ayni sekilde ben de hissediyorum sanki yalnizken bile yalniz degilmisim gibi biri izliyormus gibi hissediyorum sadece bana oluyo saniyodum yalniz degilmisim:)


Kuveys
Öncelikle herkesin bir psikolojik yardım almasını tavsiye ederim.Her şeyin yaratıcısı yüce ve tek olan Allah (c.c.)dır.Ve onun sözleri,kanunları değişmez.Allah insanları cinlerden üstün kılmıştır.İnsanları insanlar arasında üstün kılan şey ise takvadır.Bundan dolayı yürekten samimi bir dua gittiğiniz hocanın yazdığı muskadan daha tesirlidir.Bunu bilmekte fayda var.2 açıdan bakalım.İlk bilimsel açıdan bakalım.Cinlerin enerji olduğu biliniyor.Dumansız ateş.Frekans formundalar,duvardan geçebilme,hızlı hareket vs.Ki insan beyninin de ürettiği enerji dalgaları vardır.Odağı,motivesi ne kadar iyiyse o kadar kuvvetlidir.Ne kadar diğer frekansın ondan güçlü olduğuna inanırsa altında ezilmeye mahkum kalacağına inandığından daha üst seviyede frekanslar üretemez.Yani bir ağırlığı 50 kilo derler kaldırmaya çalışırsınız,kalkmaz,oysaki 20 kilodur,hergün su doldurdugunzu bir damacana kadar.Sadece kendinizi kalkmayacağına şartlandırmışsınızdır.Dini açıya dönersek bir yaratıcı olduğunun gerçek bilincine varır isek,herşeyi yaratan O dur,ve O,insanları ve cinleri sırf O’na kulluk etsinler diye yaratmıştır.Ki cinler ve insanlar irade sahibi olup insanlar cinlerden üstün kılınmıştır.Rabbe ne kadar inanarak,O’na sığınarak dua edersek o denli O’nun rahmetine vakıf olmuş oluruz.Eğer müslümansa Allah rızası için 3 defa git deyin ve inanarak Felak,Nas okuyun,gider.Eğer devamlılık durumu varsa evde ya bir uygunsuzluk vardır,bu onlar için nimet varsayılan artıklarınız,ekmek kırıntılarınız,yahut çoğusudua diye satılan kağıtların yanlış bir harfinden kaynaklı bir sözcüğün tesiri,veya eve bir büyü yapılmıştır.Eğer uzun yıllardır devam ediyorsa ortam değiştirdiğiniz takdir de,size yapılan bir büyü olabilir veyahut size aşık olan veya zarar verdiğiniz bir cin olabilir.Büyü içinde bilmezler mi Allah ın izni olmasa onunla kimseye zarar veremezler buyrulmuştur.İtikadınız ne kadar sağlamsa ruhani boyutunuz o kadar sağlam olur.Dervişler ve şeyhler gibi.Ki peygamberlere dahi yapılmış bazı büyüler vardır ve bir uzman yardımıyla hallolunması gerekir ki zaten bu uzun yıllar değil 1 ay çekmeden sizi deliye çevirmiş olur.Onun dışında hiç bir cinni sebepsiz yere bir insana durduk yere musallat olmaz.Aşık olursa rüyalarınızda belli eder,büyü varsa sağlam bir hocaya danışın yahut yardımcı oluruz,son olarak evi temizleyin.Tabi bunlar cinler üzerinde yoğunlaşılmış hali.Ruhani varlık boyutuda varda şimdilik bunları paylaşmak yeterli.Onun bunun ettiği dua ile sizinki arasında fark yok.Sadece inanış seviyesi farklı.Tabi inanca görede öncelik atanıyor.Bunun farkında olunması lazım.

Okudunuz mu?  Küfre Girmek

Kayıtsız Üye
Benim küçüklükten beri bunlar baiıma geliyor dedemin yüzünden dedem cincilik yapıyodu kaç kere musalatlı olanlar geldi bürsürü şey yaşadım piskolojim çok bozuk şimdi de beni rahat bırakmıyolar onları unutmama için her türlü yol deniyorlar


Kayıtsız Üye
Merhaba bende aynı şeyleri yasiyorum yaşadım evime girmek isterlerdi gece gelirlerdi anlattıklarım kesinlikle rüya değil hatta yardım bile edersEnis iyi olur evime gelirlerdi çok fazla hizli hareket ederler çok kapıyı yumruklamislardi bana yalvariyorlardi kapıyı aç diye ne olduysa girdiler içeri 3 erkek 1 kız di sanırım bedenimi yükseltiler ben bedenimin resmen kivranisini gördüm telefonu aramaya çalışmam falan hatta seslerini unutmam o sesi çıkarabiliyorum bile oldurme yetkileri yok ama ben o gece yatağımda bişey bulsam kendimi öldürcem tim çok konuştum onlarla konuşabiliyorum evwt en son geldiklerindesiz kimsiniz diye sordum saat 5 gibiydi biz hannas ciniyiz dedi hiç ama hiç unutmam sonra gittiler Allah hepimizi korusun


Kayıtsız Üye
Arkadaslar bana da oluyo hatta bir gece basimda birinin beklediini hissettim bana çok yakin gibiydi ve icime sikinti basmisti ,bundan sonra iki arkadaşimin sayi saydigini duyuyordum bunu buyuklerime anlattigimda ayetel kursuyu okumami soylediler bence yatmadan önce okumalisiniz


vel Fecr
Allah izin vermediği sürece hiçbir insn dışı varlık size fiziki müdahalede bulunamaz.


Alp Türkoğlu
Bu bir piskolojik rahatsızlık adı da sizofrenlik aldırma onları burda bişey yok Allah hep benim yanımda de Allah’a güven


Kayıtsız Üye
Bende de oluyor ama şöyle mesala karanlık bir odaya gidicem siyah bir varlık görüyorum hemen ışığı açıyorum hiç bir şey yok bide bizim odada ebeveyn banyosu var aynadan bakınca çok korkuyorum sanki orada bişey beni izliyor ve evde yanlız kaşınca onunla konuşuyorum eşim uzman çavuş evde olmadığı devriye veya nöbetleri sıkça var o evde yokken sanki evde biri varmışçasına konuşuyorum hatta göremediğim yani dolapsır vesaire gibi yerlerden kafasını çıkaracakmış gibi oluyor çok korkuyorum eşime söyleyince sadece bana sıkıca sarılıp korkma ben yanındayım diyo ama olmuyor yapamıyorum o korku içime sabitlenmiş gibi hiç gitmiyor.Allah yardımcımız olsun.


Omer Faruk
Cin Suresini ve tefsirini okuyunuz. İnsan bilmediğinden korkar. Allah CİN suresinde hiçbir cinin zarar ya da fayda veremeyeceğini söylüyor. Allah DOĞRU SÖYLER. Bunun dışında söyleyenler ise YALAN SÖYLER. İslami hayatınıza dikkat ediniz, Kur’an’ı anlayarak okuyunuz ve dininizi öğreniniz. Allah sizi vesveselerinizden bu şekilde kurtarır.

Okudunuz mu?  Kuran okurken içimden Allaha (haşa) küfürlü vesvese geçti ne yapmam lazım

Allah’tan emin olunuz, Allah’a emanet olunuz.


Kayıtsız Üye
eyer gerçekten ruhani bir varlıgın sana muslat oldugunu düşünüyosan ilk olarak ailene belki sana inanmıyıcaklar ama yinede söylemelisin özeliklede anne gece uyumadan önce ayet ül kürsi oku biliyosan arapçası seni için daha iyidir Allah yardımcın olsun


Kayıtsız Üye
bütün insanlar olarak şunu bilmeliyiz biz zaten bu dünyada yanlız degiliz önemli olan şu ki Allah bizi daha üstün yaratı eyer korkmaya devam ederseniz sizinle oynamaya devam ederler cesur olun çünkü cesurlar asla kaybetmez


Kayıtsız Üye
Ben evde tek kalmıştım 1 2 saat sonra temizlik yapmaya başladım sonra birden yere kuranı kerim kitabı yasinler ve namazlik yere düştü sonra kaldırdım odaya gittim yine düştü korkup dışarı çıktım sonra kapıyı açıp baktım bütün ışıkların açık olduğunu fark ettim sonra eve girdim ışıkların hepsini söndürüp çıktım sonra annem geldi ve yine ışıklar açıktı anneme anlatım ama çare bulamadim ve gece yatarken korkma ben yanındayım diye sesler duyuyorum yardim ederseniz çok sevinirim


Omer Faruk
Bunlar evhamdan ibaret, yukarıda yazdıklarımı okumadınız zannederim. Allah rızası için derdiniz İSLAM ise Kur’an’da CİN suresini okuyunuz. Yok derdiniz İslam değilse sorunuzun cevabı yok.


Kayıtsız Üye
Her şeyin kuralı var ve bu kural Alim Melik ve Hakim Allah tarafından konulmuştur, Sınırlar aşıldığını hissediyorsanız, Size bir şey musallat olduğunu düşünüyorsanız, yapacağınız şey Allah tan başka bir şeyden korkmamak, Ayetel kürsi ezberleyin okuyun sabah kalkınca, yatarken sağa ve sola ve karşıya, temiz olun, Dualarınızda şükrü tövbeyi ve “Alemlerin rabbi “Allaha hamd olsun” (Hamdolsun değil Hamd Olsun) ihmal etmeyin, belli bir zaman sonra ruyanızda dahi Ayetel Kürsiyi okursunuz (Anadilinizden anladığınız dilden tercümesinide öğreniniz, ) Banada Allah razı olsun derseniz sizdende razı olsun , Gelelim esas meseleye efendim korku biyolojik bir olaydır bu varsa beyniniz size oyun oynar golgeler şekiller bu size beynin bir yanılsamasıdır, Uyku bozuklukları yatış bozuklukları varsa örneğin uyku apnesi kolunuzun altınızda kalması sonucu kan akışında sıkıntı varsa sizi uyandırmak için “kalbinizi böbreğinizi kumanda eden otomatik pilot” bilinçaltınıza orada korkularınıza başvurur sesim çıkmıyor bağıramıyorum gibi durumlar budur ve bir an bebekliğinizde odanıza atleti ile girip sizi sakinleştiren babanızı yada annenizi siluet olarak görürsünüz “rüyada” bunlar ilk kayıtlar olduğundan seçemezsiniz, Korkuyu hayatınızdan çıkarınız, Başa gelirsek her şeyin kuralı vardır ve bu kural Alim Melik ve Hakim Allah tarafından konulmuştur, Allahın koyduğu kuralları sınırları hiç bir şey aşamaz ve bu kurallara siz biz bende tabiyim onun için beyninize yuklediğiniz uygulamaları kontrol edin iyi iyiyi, kötü kötüyü çeker, Size kastı olan ve niyeti kötü varsa etrafınıza serptiğiniz iyiliklere dayanamaz , ve sizi seven sizi üzmez korkutmaz, Alemlerin rabbi Rahman ve Rahim din gününün sahibi Allah’a hamd olsun. Yerin ve Göklerin sahibi Allah hayır ve sağlık versin.


Paranormam
Peki ben oldum olası Muskalardan korkarım bana lanet gibi geliyor ve muska taktığım zamanlar biri bana “yanıma gel” “hadi gel gidelim burası çok boğuk” diyor neden böyle hissediyorum psikolojik rahatsızlığım da yok


uyurken birinin varlığını hissetmek, uykuda rahatsız eden varlıklar, yanında biri varmış gibi hissetmek

Bu kategoride yer alan Hz Muhammed ile ilgili akrostiş şiir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ruhani bir varlığı hissediyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.