Anasayfa
26 Ekim 2023, 7:51
sizden09
Abone

Akraba ziyareti kaç günde bir yapılmalı

Akraba ziyareti kaç günde bir yapılmalı

zeze
Akrabalarimizi su kadar günde bir ziyaret etmeliyiz diye bir hüküm var midir ? Akrabalarimiz ile aramız iyi olsa bile sık gidip gelmemek sila i rahmin çiğnendiğini mi gösterir


Yorum: Akraba ziyareti kaç günde bir yapılmalı

kastamonu37
Öyle bir hüküm olacağını sanmıyorum 3 günde bir gidin diye bişey olabilir mi 🙂 böyle bir şey olsa hadis veya ayet olarak herkes sık sık birilerine gitmek zorunda kalsa kimse kimseyi evde bulamaz gibi durumlar da ortaya çıkmaya baslar.

Okudunuz mu?  Büyük Günah işleyen kişinin duaları kabul olur mu?

Akraba ziyareti yakın ise ayda bir iki uzak ise özel günlerde tatillerde veya bazı haftasonları idealdir bence, hergun hergun de akraba akraba gezmek maddi manevi hem sizi hem akrabaları yorar


Yorum: Akraba ziyareti kaç günde bir yapılmalı

zeze
Tamam sağolun

Bu kategoride yer alan Bir şeyin Olmayacağını Hissetmek O İşin Olmayacağının İşareti Midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Akraba ziyareti kaç günde bir yapılmalı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.