Anasayfa
14 Kasım 2021, 16:55
sizden91
Abone

Zina olmadan erkek erkeğe ilişki

Zina olmadan erkek erkeğe ilişki

Muninolmayaca
Selamun aleykum.Ben çok şükür bes vakit namazını kılan kurani acip okuyan çok şükür imanlı birisiyim.Ama ne yazikki hormonlarimdan dolayi erkeklerden hoslaniyorum.Bir erkek arkadaşim var o da gayet imanli çok harika birisi iliskimizde kesinlikle zina yok.Ama yine de ikimizde emin olamiyoruz gunah a giriyor muyuz diye lütfen kırıcı cevaplar vermeyiniz. Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.

Okudunuz mu?  Yemin ettim bozdum ? ne yapmalıyım

Yorum: Zina olmadan erkek erkeğe ilişki

Kayıtsız Üye
Sen ne demek istiyorsun. Sordugun sorunun cevabini biliyorsun aslinda. Hstta kufurlerin en ustu acilmamisini, en gunes gormemisini ediyorsun ki uyariyorsun yorum yazacaklari.
Ben bir din gorevlisi degilim. Ancak size sunu soyleye bilirim. Allahim size sifa ve hidayet versin. Mumkun degilse de ….. ………….

Okudunuz mu?  Evlenmeyi düşündüğüm insan başımı açmamı istedi ama ben açmak istemiyorum öneriniz nedir?

Yorum: Zina olmadan erkek erkeğe ilişki

VESSELAM
Ve Aleykumusselam, İlişki.. bu bahsettiğiniz ilişki samimi arkadaşlık tabiri caizse kan kardeşliği diye adlandırılan samimi arkadaşlıksa bunda sorun yok. Fakat bahsettiğiniz ilişki birbirinize şehvetle bakmaksa günaha giriyorsunuz. Eşcinsellik doğuştan gelir bunu belirli tedavilerle, psikologla en önemlisi İlim öğrenerek bu şeyden kurtulabilirsiniz. Deyin ki ben Müslümanım doğuştan erkeklik hormonlarım fazla dahi olsa, Allah beni böyle yarattıysa bilirim ki imtihandır. Zamana bırakmayınız. Ailemin haberi yok doktora veya psikologa gidemem diyorsanız söyleyin. Zamana bırakırsanız ileri boyutlara kadar gidebilir. En doğrusunu Allah bilir Vesselam. Allah’a emanet olun.


Yorum: Zina olmadan erkek erkeğe ilişki

Muninolmayaca
Dogru söylüyorsunuz rabbimin haram kıldığı bir şeyi helallestirmeye calismak olmaz çok teşekkür ederim abilerim ablalarim Allahim hepimizi doğru yola getirsin inşAllah amin

Okudunuz mu?  Cuma vakti 6 rekat namaz kılanlar

rana
En kisa zamanda sizi ailenizden isteyip evlenmeniz en dogrusu.


Gül988
rana hocam
erkek erkeğe yazıyor kardeşimiz..


rana
🙁 okumadim tesekkür ederim kardesim
sasirdim okuyunca

yapacaginiz tek sey bu hormonlari kontrol altina alabilmek için yardim almak


Kayıtsız Üye
Selamun aleykümm .
12 yaşımdayken (ergenliğin ilk ayları),tamamen meraktan,erkek erkeğe sürtünmelerim olmuştu.
Ve 13 yaşımdayken günahı sevabı tam manası ile öğrenince bunlara çok güzel bir tövbe etmiştim.
Yalnız yaklaşık 40-45 gün önce (şuan 17 yaşımdayım) bu olaylar aklıma gelmeye başladı ve gene tövbe ettim,Allah’a yalvardım fakat nedense bu sefer,ya duhul (giriş) de olduysa gibisinden aklıma sorular geldi ve 40 gün felan bende takıntı haline geldi,kendi kendime hikayelr kurdum,bak şöyle olduydu,duhul yok gibisinden,diğer yandanda aklımda sürekli bir his vardı,acaba duhulun hissimiydi gibisinden,sizce ne yapmam lazım,cidden hayattan zerra kadar zevk alamıyorum,gün içinde yaptığım tek aktivite yemek yemek ve namaz kılmak öylece boş boş oturuyorum,sürekli bunu düşünüyorum,ya Allah ilerde bunun cezasını verirse ne yapcaksın… 12 yaşında derdine ne oldu lan,gidip arkadaşlarınla oyun felan oynasaydınya gibisinden düşünceler geliyor ve sürekli kafama ateşler çıkıyor. 🙁 Lütfen Allah rızası için bir tavsiyede bulunun .

Okudunuz mu?  Her sabah kalktığımda rüya görmüş gibi oluyorum içimden ses gusul al diyor.Bakarmısınız

bbgbbg
Kardeşim sana tavsiyem kendine uğraşcak işler bul yada namazlarını cemaatle kıl.Cemaattekilerle tanışıp kaynaş boş durunca insan düşünür düşündükçe kafana saçma sapan bu terz şeyler gelir.


Kayıtsız Üye
Doğru söylüyorsunuz hocam.
İnsan cidden boş kalınca böyle şeyler düşünebiliyor.

Birde hocam,yapıp yapmadığımı hatırlamadığım,yada hissiyatın duhulden olup olmadığını bilmediğim için,ben bu günahı yapmadım diyerek hayatımı devam ettirsem,Allah’a karşı bir günahım olurmu ? Hani ya olduysa ve ben sürekli hayır olmadı demiş gibi olursam diye soruyorum.

Okudunuz mu?  Doğum kontrol yöntemi olarak vazektomi yaptırmak caiz midir?

Kazim
Allah seni böyle yaradıysa bir sorun yok demektir bence istedin yap özgürsün hayatı kendine zindan etme


erkek erkeğe ilişki affedilir mi, erkek erkege iliski, Erkek erkeğe ılışkı gunahmı

Bu kategoride yer alan Dinden nasıl çıkılır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zina olmadan erkek erkeğe ilişki Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.